seymaozkan Merhaba arkadaşlar; Arabayı çok sık kullanacağımı düşünürsek,fiyat performans olarak önerebileceğiniz ve mümkünse kullandığınız marka modeli paylaşır mısınız? Hem görsel hem işlevsel.şimdiden teşekkürler
Balkaymak61 seymaozkan kiwi quenss travel sistem aldım daha kullanmaya başlamadım kaliteli görünüyor ama çok araştırdım kraft alacaktım son anda bunu gördüm krafttan çok daha ucuza geldi ☺️
Arzymn seymaozkan mamas papas, 10 çocuk büyütür... hem çok rahat kullanımı, hem bebek içinde çok rahat ediyor. Sadece ağır,ama sonuçta elinizde çok taşımanız gerekmiyor
seymaozkan Deletedmom277 inceledim canım araçlara çok zor sığıyormuş, benim arabam küçük bagaja sığmaz bu:(
Deletedmom277 seymaozkan bizim de araba polo tekerlek çıkınca çok rahat sığıyor tabii yine siz bilirsiniz
SevincAtk seymaozkan sunnybaby travel sistem 3 tekerli olanı aldık bizde ve tavsiye üzerine manevraları dönüsleri ve kullanımı cok güzel rahat demirleri cok kaliteli tekerler büyük alt sepeti cok geniş ve kumaşı da çok kaliteli öneririm canım🙏🏻😇