Feyzasucu Kızlar 5 aylık hamıleyım kızceme Reyyan yad amıne koymak istiyorum ama amıne in yanına bı jsım daha arıyorum ela dusunuyorum hangısı yada baska ne onerırsınız? REYYAN AMİNE ELA ZÜMRA
Aysingeldiislerdegisti Feyzasucu bunları bende sevmedim pek. Gülce gökçe ayşin yağmur ışık hayat gülcihan
Feyzasucu Polo :) fikrin varsa acıgım canım bende ınan cok kararsızım anlamı guzel olan baska bısılerıde dusunuyorum
Polo Feyzasucu yani senin bu isimlerinle tamamen alakasız bir isim önericem :) Şu sıra hiç popüler deil ve hiç kimse koymuo dolayısıyla adaşıda olmıcak ve bu harika bişe; eğer kızım olsaysı adını Özge koyardım :) Başka farklı değişik güzel demek :)
Feyzasucu Polo zaten popıler yada degıl onu dusunmuyorum takıntılı degılım anlamı guzel olsn ıstyrm cogu ısım kuranda gecıyor ama cocuj kaldıramıyor yada anlamı kotu oluyor oyuzfen dedjm guzel ısım saol cnm :)
sirin41 Feyzasucu canim bende Amine koymayı düşünüyordum anlamında güzel kulağa hoş geliyor. Ama Ecem Erva koymayı düşünüyorum
Balamity Zümra bence çok güzel hep bilindik isimler koymaktansa böyle isimleri taşımaları çok hoşuma gidiyor benim fikrimce tabii😇😇