petitehatunn Kızlar merhaba, bebek arabalarını çok araştırdığımı söyleyemem. Nedense görünüşe daha çok önem verdim sanırım. Mima, stokke falan da baktım ama 5-6 bin vermekte çok geldi bana. O yüzden onlara en yakın olan Kiwi’yi aldım. Daha güvenilir olması açısından trendyoldan sipariş ettim.Üç günde geldi. Kurulumu vb çok kolay. Görünüşü de çok güzel. Sadece portbebe’si ve alt teker tarafı ağır bence. Hafif kullanışlı birşey isteyene çok ağır gelebilir. Bir de gerçekten büyük. Eğer arabanız yoksa veya küçük bir bagajlı arabaya sahipseniz tercih etmemeniz gerekir. kapanınca falan aman aman küçülmüyo çünkü
Selinnnce petitehatunn cok merak ediyorum kiwi bende cok begeniyorum. Lutfen gorsellerini paylasabilirmisiniz. resimlerdeki gibi mi geldi
petitehatunn Selinnnce canım görsel paylaşmayı bilmiyorum 😞 Ama emin ol tam resimlerdeki gibi geldi fazlası var eksiği yok gönül rahatlığıyla alabilirsin yani. Ben siyah gold tercih ettim.
petitehatunn Haticefem henüz denemedim. ama takıldığını umut ediyorum. Oto koltuğu uyumlu demişlerdi çnkü