Gizemmciik deletedmom9494 inşallah canım hayırlısıyla 🙏🏻 Haberdar et benide burdan cinsiyeti merak ettim 😊
Habibee Gizemmciik bende detayliya girdim eli hep yuzundeydi hic çekmedi doktorum uğraştı biraz onu rahatsız etti sonunda çekti elini yakaladı pozisyonunu😂😂 bizimkiside çok nazlı
babymomm Nursemomm doktor ultrasyonu ilk actıgında normal hemen o alet gezmeye başladığı an hemen ellerini yüzüne koyuyor Doktor amcası diyor cok nazlı olcak
Nursemomm babymomm oy maşallah kuzuya ☺️ Arkadaşımın erkek bebeği hemen gösterdi normalde inanmam böyle cinsiyet olgularına ama gerçekten kızlar nazlı oluyor 😂
babymomm Nursemomm kesinlikle detaylıda hiç göstermedi zaten artık normal muayenelerde de renkli de bakıyoruz ama elini hep yüzüne koyuyor bi de ultrasyon aletini tekmeliyor
deletedmom9494 Gizemmciik bence de öyleydi 🥰 eşim erkek beklediğine pek sevinmedi ama evlat oda deyip geçti nedir bu erkeklerin erkek isteme merağı🙄
Gizemmciik deletedmom9494 aaaa cok ayıp . İnsan uzuluyor tabi bizim öyle bir durum olmadı ama olsaydı tepkımı koyardım kuzum
deletedmom9494 Gizemmciik bende koydum zaten canım erkek olsaydı daha çok sevinirdim dedi yalan değil dedi 🙄😒 bende kızdım tabi
deletedmom9494 Gizemmciik amin inşallah canım Rabbim bir avazda Doğum nasip etsin inşallah sağlıklı olsunlarda