Esrarananur Gizemzenginkaya çok sağol canım benim tekrar ederse söylediğin doktoru değerlendiricim sağolasın Allah razı olsun 🙏☺️
Esradgc Esrarananur çok sevindim kuzum benim allah büyüktür bak sen içini ferah tut gerisi gelir sağlıkla alıcaksın kucağına inanıyorum ben 🙏🏼
Esrarananur Esradgc inşallah canım benim inşallah Allahım sanada sağ salim bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah yavrularımızın acılarını yaşatmasın 🙏🤰
Esrarananur Esradgc kusura bakma canım hesabıma giriş yapamadım😣 iyi olduk artık beğnindeki sıvı geriledi şuan herşey yolunda 3 gün sonra pazartesi günü Doğuma gidicem Doğum hikayemi paylaşırım 😍🥰
Esradgc Esrarananur çok şükür canım hadi bakalım allah bir avzada kucağına almayı nasip etsin 🙏🏼 Çok sevindim inan ki herşeyin yolunda olmasına 🤲🏻
zeynep6150 Esrarananur dogumunuz nasil gecti ? Bebeginiz sagliklimi ? Bizim durumlarda ayni insallah beebgimi saglikla alirim kucagima
Esradgc payidar ben daha doğurmadım canım ama esranur doğurdu sanırım geçen gün yazmıştım baya oldu gün sayıyorrdu