Esrarananur Esradgc öğrendim canım 9.49 Muş şuan çok fazla ilerleme olmamış eğer iki hafta böyle ilerlemeden 10 geçmeden giderse doğunca ameliyat olmucakmış bebeğim
payidar Esrarananur yaaa öyle mi ? Peki neden 9 mm normal sınırlar icinde neden ameliyat olması gerekiyor ki?
Esradgc Esrarananur oldun böyle düşmesi de güzel birşey doğumdan sonra kaybolacağına eminim kuzum dualarım seninle olucak bence amelıyat fılan gerek kalmıycak görceksin allahın izniyle 🤲🏻
Esrarananur payidar normal değil değil canım 7 mm normal 10 zaten kritik 9.... küsür olanlarda sınır oluyo ve bizimkisi her gittiğimizde artıyodu şuan 9.49 olmuş çok az artmış eğer 2 hafta içinde artış göstermezse bidaha yükselme riski düşük oluyormuş eğer yükselirse zaten 10 olucak ve 10 dam sonrada fazla gerilemiyomuş ve zaten bizim gerilicek zaman yok 2 ayımız kaldı o yüzden
payidar Esradgc kuzum senin kist dediğin olay sıvı birikmesiyle aynı değil sanırım ben hiç bisey anlamadım 🙄 eğer sıvı birikmesiyse 10mm sınır 9mm yi doktorum önemsemedi 🙄
payidar Esrarananur ya benim doktorum 9mm ölçtü ve asla bir sorun yok dedi kafam karıstı 🙄 bir baska doktor 11mm ölçtü takip dedi. Bir baska doktorda 11mm pek önemli değil dedi 🙄
Esradgc Esrarananur 18 +3 canım bebişimin durumunun güzel oldugunu söylüyorlar gelişimi v.s iyi ama işte tek sıkıntı bu kistler renklı ultrason yaptırcam 2 hafta sonra bakalım insallah hersey normale döner 🤲🏻
gzmdrms Öncelikle acil şifalar dilerim. Yeşim Bülbül çok iyi bir doktor gerçekten de. Ancak şuan nerede çalıştığını bilmiyorum. Ayrıca Yeşim Hanım’ın da hocası olan ve Kent Hastanesi’nde görevli olan Namık Demir’i de şiddetle tavsiye ederim. Yeşim Hanım’a CBÜ’de iken, Namık Bey’e Dokuz Eylül’de iken ameliyat olmuştum. Çok naif ve bilgili kişiler. Ancak Faik Bey için deneyimlerim sonucu çok iyi yorum yapamayacağım. 10 yıl kadar önce gitmiştim. Kimine göre de iyidir kimseyi kötülemek istemem. Karar tabii sizin. Nereye giderseniz gidin şifa bulmanız dileğiyle 🙏🏻
payidar Esradgc ben inanıyorum bebiş büyüdükce sorun olmayacak kuzum 💕 dualarım seninle sizlerle 🙏🏻 Ama ben biseyi anlamadım benim burda kimse ameliyat demezken hatta normal diyen varken arkadasa ameliyat demişler ne yani şimdi bu 😔
Esrarananur Esradgc senin bebeğin daha küçük canım korkma . Bu hastalık önceden belli olduğunda 7 . Ayına girmeden gerileme riski daha yüksek benim bebeğimde 23 haftalıklıken belli oldu ve her gittiğimizde daha da yükseldi şuan 9.49 bir hafta içinde fazla yüksekmedi eğer yükselmezse iki hafta böyle ilerlerse tehlikemiz kalmicak inşallah . İnşallah sen ve bebeğin bu günleri görmezsiniz geçer gider
Esrarananur payidar bence sen bi iyice araştır çünki ben devlete veya özel hastaneye gitmiyorum özel bi kliniğe proför bi doktora gidiyorum 9 dan sonrası risk grubuna giriyo ve eğer doğumuna az kaldıysa benim gibi ve bebeğinin kafasındaki kist 9 mm i geçtiyse sınır oluyo 10 mm i geçerse zaten çok teklikeli doğunca ameliyat oluyomuş ve şant takılıyormuş ben çok araştırdım senin Doktoru nasıl olurda 11 mm geçtiği halde bi sıkıntı yok diyo anlamadım 12 mm zaten 💯 ameliyat . Bence Benim yazdıklarımı iyi okusan iyi olur 👍🏾
Esradgc Esrarananur inşallah kuzum benim inan bende sizler için dua ediyorum özellikle senin için emin ol akşam yatmadan önce kendim özellikle sen ve diger şifa bekleyen herkez için dua ediyorum inşallah biz bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alıcaz ben inanıyorum o zamanda burda postu mutlu anne doğum hikayemizi yazıcaz görceksin hepsi geçicek kuzum birbirmizden haberdar olalalım özellikle seni çok merak ediyorum 🤲🏻🤲🏻
payidar Esrarananur kist ile ventriküler genişlik aynı durum mu acaba? Cünkü int. Ve gittiğim doktorlardada duyduğum sınır 10mm. 🥺