Marayyy https://resmim.net/preview/oVkTcW.jpeg Bakar mısınız kızlar ilk silik çizgi vardı bir saat sonra böyle oldu
Bosnian17 Marayyy canım idrarı çok fazla damlatma böyle dağılıyor bir daha tekrarlarsın daha adetine çok varmış silik görünüyor inşalalh vardır 😍
Seva_Sevaaa Marayyy birşey diycem ama sakın morlini bozma sonucta herkes ayni diyil. Bende iyneden sonra 13 güne kadar sürekli testlerim pozitiv cıkdi ama 14 15 ci günler negativ şuan adetime 3 gün kaldı. İnşallah seninki hep pozitiv kalir
Gkhnm97 Marayyy idrarainicokmu damlattin canm ya da testte bozuk olbilir ama orda silik cizgi var hala olmazsa tekrr yap sabah falan
Eylul0212 Marayyy dagildiysa test bozuk olabilir yarın bir daha yap bence ya da bugün tekrar al bı test
SecilM Marayyy adetine nasıl 10 gün var ki. Aşılama adetinden itibaren kaçıncı gün oldu? Aşılama olalı 12 gün olduysa ortlama 15. gün aşılama olsa. 30dan fazla sanırım adet dönemi uzunluğun
Drsnbyfatma Marayyy canım daha erken beş gün sonra yine yap iğnede hcg var ondan böyle olmuş olabilir Rabbim gönlünden geçeni versin inşallah güzel haberlerini alırız 🤲🏻
DemetDigesu Marayyy bıraz daha bekle canım ben adetıme 5 gun kala testı yapmıstım cıktı bence hamılesın ben oyle hıssettım
Gkhnm97 Marayyy bn silik cizgiyi burdada gordum canm bnce var yarin bi daha tekrarla bklm koyulasicakmi
SecilM Marayyy t çizgisi c'ye çok yakın. Normalde t tarafında olur diye biliyorum. Kafanı kurcalama bence tekrar test yap. Böyle kendini yoruyosun. Çok iyi bilirim yaşadığın şeyleri. Allah yardımcımız olsun
Bosnian17 Marayyy canım bence daha erken birkaç gün daha bekleyip tekrarla testi acele etme anlıyorum seni, hissettiklerini ama birazcık daha sabretmelisin 😊