Gamze88 Beyza12345 karın agrıları sertleşme😖bazen kalçamda agrılar 😒sürekli içimdeki bücürden tekme yiyorum uyutmuyor 😖hepsi güzel şikayetler tabi ama yorucu oluyor,
Hande20 Beyza12345 29+ 1 ✋🏻 Ufaktan bel ağrısıyla başladı 27 de git gide çoğalıyor şikayetler sırt ağrısı karında arada sertleşme ve bel ağrısı şiddetinin artması 😔
ozgeoznur Benim de sırtımda tek bir yerde ağrım oluyor sadece bi süre sabrediyorum sonra rahatlıyorum onun dışında diğer ağrılarim başlamadı çok şükür 28+4 teyim
___ozlm___ 28+5 deyim ama 2 gündür karnım küçüldü gibi ve sanki hamile değilmişim gibi hafif hissediyorum bi anormallik mi var acaba
Beyza12345 ___ozlm___ ayni durumlar bende de var kızlar kalça bacak agrim çok fena. Kalkamıyorum yürüyemiyorum karnım da got göde acayip buyuyor
ozgeoznur Beyza12345 çok geçmiş olsun canım iki üç hafta önce benim de böyle ağrılarim vardı Dr soda ve gün içerisinde muz önerdi ve belli bir tempoda yürüyüş verdi bunların yanında sabahları da magnezyum içiyorum çok şükür iki haftadır iyiyim 🤗
Beyza12345 ozgeoznur sen ne güzel cozum bulmuşsun balım ben ne yapsam geçmiyor tahkillerimde iyi çıkıyor bebek ayak agrisi diyorlar eskiler bilirmisiniz bilmiyorum ama