MinnakBebegim 27+2 haftaligiz dun kontrolum vardi her zamanki gibi gitdim ve yine her sefer yapdigini yapti ve cimsiyetini gostermediii napicam bennn yaa😏😔😐
Ayguns MinnakBebegim canım çikolata ye vişne suyu iç çok hareketleniyorlar bol bol konuş ona bile tepki veriyorlar hemen 😄
BMA MinnakBebegim ay ciddimisin şok oldum vallahi okuyunca ne inatmis bende ogluma diyodum inat diye ayy canim ama cpgu zaman kizar gostermezmis kendi
kbrMEVA MinnakBebegim ben 5 aylıkken renkli ultrasyonda net ogrendım cunku benım kız gosteemıyordu bence senınkıde kız kızlar gec gosterıyor aekadasımın erkek dı 12. haftada ogrendı hemen gostermış gorumcemın kızıda 12. haftada ogrendı oda erkek yanı bence kız 👧
MinnakBebegim Ayguns yok canim faydasi yok yedim visne suyuda ictim gitdim gostermedi 30a yaklasiyoruz ama cinsiyet belli deil saglikli olsunda onemi yok ama insan merak ediyo😑😏😔evde cok hareketli ama 1 dakka durmuyo mawr Allah ama foktora girtdigimizfe tik yok😂😂
MinnakBebegim BMA bilmemki canim benim ikinci gebeligim ilk gebeligimde kizim 2 ci defasinda gitdigimde gostermisdi ama bu yok haftalardir ugrastiriyo bizi kizim gizletmemisdi vallahi bu neden boyle yapiyo bilmiýorum
Ayguns MinnakBebegim ay kıyamam doğumun yaklaşmış nerdeyse ama hala cinsiyet belli değil 🙈😅 hiç bir tahmini yok mu doktorunun
MinnakBebegim kbrMEVA inse Allah canim benim ilk hamileliyim kizdi cabuk gostrmisdi ama bu gostermiyo doktorda erkeye benzetti bilmemki hangisi olir olsun sag salim olsunda yeter ama gosstermiyo bide cinsiyet oyrene bilsekkk😔😔🍑
Omaraysegul MinnakBebegim ayy ben kendimi gec kaldim saniyordum bizde 20+3 olduk hala ogrenemedik 1 kizim var 2. Prensesimmi geliyo yoksa prens mi bilmiyrz daha
Omaraysegul MinnakBebegim aynen gostermiyo bizimkide surekli bacaklari ya kapali ya karnina cekmis yada bağdaş kurmus🙄🙄