elifelifelif Doğum hikayemi yazicam bi ara uzun uzun. Simdilik soru cevaplayabilirim. 40+1 de normal doğum yaptım kizlar
Nazligul elifelifelif gözünüz aydin darisi bize inşallah bende yarin kirk olacam siz nasil anladiniz dogum edeceginizi
mervegedik elifelifelif Allah bağışlasın canım. Suni sanciyla mi doğum yaptın kendi sancı var miydi nasıl anladın doğum başladığını
elifelifelif Melisecmel carsamba gunu doğum yaptim. Hastanedeki zamanim kisa sürdü aslinda ama sanci cok zorladi beni :(
elifelifelif Pnardadas dikisler acimiyor ya bence en kolayi dikis anı. Igne vurduklari icin pek bisey hissetmiyorsunuz çünkü.
elifelifelif Nazligul 40 haftalik olana kadar hic bir belirtim yoktu. 40+0 oldugum gün gece 5de uykudan uyandim agriyla. Ondan sonra gerisi geldi 10dkda bi 6 dkda bi derken dogurdum :)
elifelifelif mervegedik hic suni sanci almadım. Ilk once 10dkda bi sancim geldi. Gece 5den aksam 7ye kadar oyle devam etti. 7den saat 10a kadar 6 7 dkda bire düştü. Gece 1de 3dkda bir oldu. 4 bucukta hastaneye gittim. 6 bucukta dogurdum :)
elifelifelif Dilanserdar kac dikiş olduğunu söylemedi bende sormadım açıkçası. Suan bakinca dikisler gözüküyor tabiki ama iz kalmiycak ileride
Dilanserdar Arkadaşımınkine baya dikkiş atmışlar doktor çok dar dikmiş şimdisorun yaşıyo tereddütte kaldım doktor dikiş attığında dar atın diyebiliniyomu
elifelifelif Dilanserdar dar diktim ne demekmiski acaba ilk defa duyuyorum dikis dikistir yahu ilginç💁