Fikriyeee Kzlar 29 haftalık hamileyim bu sabah uyandığımda atletimin ve üstümün üzerinde halka şeklinde ıslaklık vardı baktım kokusuz renkte belli olmuyor pek siyah gydiğim için . Anladım ki gögüslerden süt yada sıvı sızmış bir saat sonrada diğer gögsümden süt geldi az birşey . Sizce normal mi başına gelen var mı doktoru arayıp aramamakta tereddüt ettim
Deletedmom277 Fikriyeee Çok normal bu durumu yaşayan çok kişi vardır bende dahil. Sıkmak yada uyarmak erken doğumu tetikleyebilir bunun için ellemeyin ne siz ne eşiniz.
ailecekizledik Fikriyeee ben de aynı durumu yaşıyorum 30+4 haftalık bir kaç gün önce göğsümden süt geldi doktoruma sordum normal o haftalarda dedi👍
Tugbax68 Canım bende 29 haftalığım haftalar önce farkettim geldiğini sorun değilmiş olabiliyormuş ama sıkmaman lazım hem erken doğumu tetikler hemde ilk süt bebek için çok faydaliymis
Fikriyeee Tugbax68 ayıptır söylemesi dün kısır yedim , şimdi eltim dedi ki bulgur çok süt yapar belki ondan bir miktar sütün gelmiştir😅
Tugbax68 Fikriyeee bulgur sütü arttırır evet canım ama dediğim gibi çoğu kişiden geliyor Sen sıkmamaya bak
pptya01 Benim de 29 sonu gibi başladı ama ben merak ettim uygulamada süt yapımı başladı devam ediyor falan diyordu. Az sıktım sarı sıvı geliyor kolostrum muş.