Guli Kızlarr normalde detaylı ultrason 20.haftada oluyor ama bu pazartesi 19.haftama gircem yaptırabilir miyim acaba çok merak ediyorum 😔
Kestanegulsah Bende 18+2 günlük hamileyim canım zaten gitsende hemen yapmıyorlar randevu veriyorlar bebeğin randevu tarihi gelene kadar zaten 20.haftasını geçmiş olur diye düşünüyorum çünkü benimde 19+4 te randevum var doktorum yönlendirecek 2li 3lü 4 lü testleri yaptırmadım ☺️
Guli Devlette mi yaptırcaksın canım? Ben özelde yaptırcam ama ordada randevu veriliyor mu bilmiyorum 😪
Kestanegulsah Guli evet canın özelde yaptıracağım doktorun kendisi yapmıyorsa eğer seni yönlendiriyor Doktorun verdiği kağıtla randevu alıyorsun hastanenin içinden gününü bekliyorsun bir çok tanıdığım öyle yaptırdı
HafsaSare Guli ya zaten detaylı 18-22 hafta arası yapılıyor yaptırabilirsin ama azıcık daha büyüsün istersen 20de yaptırabilirsin 😂 azıcık sabret bence 🥰
Guli Benim bu hafta çok ağrılarım oldu birazda o yüzden erken gitmek istedim bebeğimin hareketlerini hissediyorum artık biraz da kabızlık vardı Allahtan geçmeye başlıyo o geçince şükür ağrılarda azaldı bu dönemde ağrılar normal oluyor 💕