Bejna Canimbebegim korkmayın magnezyum eksikliğinden olabilir o haftalarda benimde çok ağrıyordu yürüyemiyordum bile. Sonra magnezyum yazdı doktor kullandıkça geçti
Canimbebegim ZeynepFatih 28 haftalik Meyra Meyra insallah benimde gecer cok korkuorum ikide birde dr gitmek istemiyorum 🙁
Meyra Bol su icin idrara ciktik ca azaliyor usutmektense eger, tabi gecmezse dr a bir kac gun once benimde oldu cok korktum ama sukur gecti
Gulden ZeynepFatih toplanma dediğiniz şey bende oluyor. Mesela dün gece solumda toplandı sol tarafım gerildi karnımın şekli değişti. Ve sol kasık belime sırtıma ağrı yaptı. Ben de korktum şimdi😑
ZeynepFatih Gulden o zaman doktora gitmenizde fayda var büyük ihtimal çatı muayenesi yapar ağrından dolayı açılmaya bakıyorlar ve nst yaparlar ama endişe etme sen stres yaptıkça bebişin etkileniyordur canım
Gulden ZeynepFatih anladım canm..Şuan henüz 29 haftadayım.. Doktoruma bir sorayım o halde. Teşekkür ederim
ZeynepFatih Gulden evet doktorunuz ile görüşebilirsiniz ama bana normal geldi çünkü benimde sürekli ağrılı geçti şuanda da öyle İnşaAllah bir problem yoktur sağlıklıca kucağınıza alın bebiğinizi 🤗
Minnosunannesi Bejna magnezyum ne kullandınız? Ben bikaç gündür magvital kullanıyorum amaa ağrılarım tüm şiddetiyle devam ediyor