Heisenberg Betulpehlivan Değil aslında☺️ Benimde 27+4'te 1040tı. 29+6da yani 2 hafta sonra 1440 oldu. Tam bir büyüme atağı geçiriyorlar sanırım o haftalarda. Moralini bozma bir sonraki kontrolünde boşuna kafama takmışım diyeceksin🌺🌺
Betulpehlivan Heisenberg insallah canım erken dogum riskim var aylardır yatıyorum hastanelerdeym cok korkuyorm kilosu da az olunca stres yapıyorm
Selenays Heyzil canim bnmde 30. Haftam 1500 kiloda dktr gelisim geriligi var dedi suyunda azalma vr dedi bu sekl gderse alirz dedi epey moralm bozldu
mrwt157 Betulpehlivan benim 30. Haftada 1500 gr.dı kızım. Şimdi 32+2 deyiz bilemiyorum ne kadar oldu 🤗
Aycann12 Betulpehlivan 31 haftada 1400 gramdı 33 haftada 1800 dü şuan 35+6 haftalığım daha gitmedim yeni gidicem bakalım kaç olmuş
Tubademir85 Betulpehlivan 29+2 de 1701 gramdı şimdi 31+5 iz kontrol 1 hafta sonra merakla bekliyorum 🙏💙
Zzehra Betulpehlivan çok geçmiş olsun erken doğum riskinizin nedeni nedir acaba sizinle aynı durumdayım genital siğil konusunda benimde doktorum önemsemedi hamilelikte olur dedi
Demetya MinnakBebegim benimde ayni canim bugün gittim 1 kilogram haftasina uyumlu dedi doktor sonra alir biranda
MinnakBebegim Demetya sende kac haftalik canim evet dokyor banada dedi 1kg ya rahat cikdiysa artmasida cok hizli olur diye muz ye dedi bana yumurta sut falan