Elwing6 Mervecckl belli sebeplerden dolayi sevemedim asyayi... sevmedigimiz biri o ismi tasiyinca ister istemez soguyorsn
Mervecckl Elwing6 doğrudur canım insanlar etkiliyor maalesef ama ben bayılıyorum bu isme oğlumun adı da asaf uyumlu olacak gibi
Semuss Elwing6 soy ismimiz de Güventürk g ile başlayan isim istedim ama içime sinen bulamadım güzel anlamlı bi Gökçe var oda çevremde var bizden gördüler Falan derler 😂
eypo Bizde Gökçe ile Beray arasındayız.Bizde türkçe isim koymak istiyoruz Beray ismini araştırdım türkçe olduğu yazıyo heryerde ama tam emin olamadım tabi 😊
Sevdaliza HillKse Göksev diye isim varmıymış ayy çok sevindim anlamı neymiş ki acaba? Eşimin adı Gökhan benim Sevda hatta baya takıldık Göksev olsun kızımızın ismi diye ama uydurma isim oldu gibimize geldi bizim wp durumları felan GökSev 😂 ikimizin adlarının kısaltılmışı diye 😂😂
HillKse Sevdaliza valla kuzenim 19 yaşında ki babaannesi en az 70 vardır ikisinin ismi de göksev 🤷🏼♀️😂 güzel bi anı olabilir sizin için de 😂
Fsg Benim ismim selenga hem çok az kişi de var hemde çok beğeniyorum kız anneleri fikir olsun sizlere orhun ve Selenge nehri var gökkuşağı demek
Arzymn Minnosizmmm börtenin anlamını siz biliyorsunuz, yarın okula başlayınca arkadaşları bilmeyecek, alay konusu olabilir çocuklar arası da. Bunu da düşünmek gerek
Minnosizmmm Arzymn ne gibi alay konusu olabilir ki? Gayette güzel isim etrafta bir sürü anlamsız komik isim varken...
Deletedmom308 Gamzeciks aynen biz aylarca idil dedik. Annem vazgeçirdi bizi de. Şu an bensu İmran düşünüyoruz. İmran kesin konulacak çünkü eşimin vefat eden annesinin ismi. Yanına güZel bi isim arıyorum
Elwing6 Semuss gülce diyordum ama aileden olmaz diyenler oldu ondanda vazgectim o da turkce degildi zaten
YadeOmer Elwing6 içlerinde en güzel Gökçe bence de,bizim de listemizde var. Biz hilâl,ülkühan,Gökçe arasında düşünüyoruz bu ara ☺️