Nursemom Sudembulut yaaa tam aradığım post bu işte 👍dünden beri beşik bakıyoruz eşimle ama bulamadık 🤷♀️
Sudembulut Nursemom İnan aylardır karar vermekte zorlanıyordum acaba içinden çıkarımı nekadar kullanabilirim felan diye şimdi bunu aldım tam istediğim gibi
Ahter90 Sudembulut Ahşabı bana biraz ince gelmişti görsellerden ağırlığı nasıl ilerleyen zamanlar için
Sudembulut Ahter90 Canım malı ağır bende öyle hafifmi acaba dedim ama değil 18kg ya kadar taşıma özelliği var yani derinliğini ayarlayabiliyosun çocuğun yapısına göre duran bir çocuksa uzun süreli kullanım olur
BaharSefvan Sudembulut canım instagram herkese açık değil benm instgramım yok. Foto atarmısın merak ettik bakmak isterim
BaharSefvan Sudembulut goggleye hızlı resim yükle yazıyosun. Fotoyu oraya kopyalıyosun sonra buraya yapıştırıyosn
Sudembulut BaharSefvan Canım aşağı kadar inme özelliği var çok daha derin oluyor kullanılır yaşına kadar
Sudembulut Rabia2019 https://instagram.com/baby.homes?utm_source=ig_profile_share&igshid=3g3qo8mpw3bb
BaharSefvan Sudembulut ben de alaym ozman kuzum madem aşağı kadar inebiliyo park yatak gibidir iç kısmı