Sudembulut Hanımlar dün bir İnstagram sitesinden kızıma beşik aldım kalitesini kullanışlılığını fiyatını çok beğendim karar veremeyenler olursa önerebilirim😍🥰♥️
Sudembulut Mellekk Aynısı geldi canım çarşamba akşamı sipariş vermiştim Cuma öğlen elimde oldu kurulumu kolay kalitesi çok güzel baby.homes eksiksiz tam istediğim gibi😍
B-P-R Sudembulut https://instagram.com/sepet.besik?utm_source=ig_profile_share&igshid=1qq6sabslray9 bu sitemi acaba
Mellekk Sudembulut bizde beşik almadık daha alıcaz bende internet sitelerine bakıyordum :) teşekkür ederim bende bi bakayım memnun kalmışsın :)😍
Ahter90 Sudembulut Ahşabı bana biraz ince gelmişti görsellerden ağırlığı nasıl ilerleyen zamanlar için
Sudembulut Mellekk Canım Beşik yatak uyku seti cibinlik cibinlik aparatı yastık yorgan ve korumalıklar hediye bir de halı hediye ediyorlar stokta varsa halının dokusu baskısı çok güzel büyüklüğünde gayet iyi 😘
Sudembulut Mellekk Kuzum benimki anne yanı beşik dikdörtgen ayarı var büyüdüğünde aşağı kadar indiriyosun 3 yaşına kadar kullanımı var diyor çocuğun yapısına göre değişir tabiki
AkileUqur Sudembulut bende bilmiyorum sorsana kızlara. Onlar söyler. Hızlı resim yükle yaziyonn Google dan orda. Yükleniyor galiba
hayatim Mellekk benim doguma 16 gunum kaldi ama normalmi sezaryemi olcam doktor tam birsey demedi benmi diyecm
Sudembulut hayatim Canım sorun yoksa zaten sana şuan normal Doğum gözüyle bakıyordur eğer aniden çocukta normal olmıycaksa direk sezeryana alıyor zaten