39+0 da nişanım geldi ve 4 gün ara ara kanama yasadım 4. Gğn daha da şiddetlenmişti .. ₺kanamadan sonra kontrole gittim ve herşeyin yolunda olduğunu nişan kanamasının bazen böyle olabildiğini söyledi doktorum .. en son 4. Gğn kontrolde suyunun azaldığını ve dopumun hemen başlatılması gerektiğini söyledi . Alttan yapılan muayene de bebeğin tam Doğum pozisyonu almadığını suan suni sancı versek bile nprmalin mümkün olmadığını söyl di ve sezeyan yatışı verdi .( ( bu arada kendisi inanılmaz derecede normali destekleyen bi hekim ve beni normale ikna etmişti ) ).. akşam 5.30 dan sonra ameliyata alacagın söyledi . Ben tabi bi korku bi stres az ağlama ile ameliyata girdim. Benim daha önce olan arkadaşlarımdan bu olayın bünye ile alakaları olduğunu biliyordum be omların aksime benim çok ağrılı geçti .bildiğiniz ameliyat gerçekten i. Çekiştirmeye bağlı 1 saat şiddetli mide ağrısı ve titreme yasadım . Maalesef hiç biley yapılamıyor tek öare zaman 🙁 sonrasında bana kum torbası konuldu 4 saat sürekli alınması için yalvardım ama almadılar ve 3 kez gelip karnıma bastırarak kanama kontrolü yapıldı . Çok açılı bi
İşlem.ve spinal epidural kombine yaptık sonrasında epiduralden ağrı kesici almam ve konforlu yapmam için oda fiyasko oldu. Epiduralin belli saat aralıpında yapılmasınve o yapılınca ağrı kesici yapılmaması nedenlyle yok yere ağrınçektşm ve 4. Saat sonunda yürümem gerekşrken benim 8. Saati geçti uyuşukluğumun kalkması .. ilk kıyafet gitmek ve ayağa kalkma olayı zordu sanki
İlk kez kalkıyormuşsunuz gibi 🙂 ama insan yürüdükçe açılıyor .ertesi gğn artık tek basıma yürümeye başladım v yataktan kalkarken daha az desteğe ihtiyaç duydum . Hastanede gaz çıkarmak için çok yürüdüm ve takviye ilaç aldım. Bugün 3. Gündü ve yine destek ile tuvalete çıkabildim ama korktuğun kadar ağrılı olmadı . Hala kendiökendşne gelmeden ıkınamıyoru idrarı bile . Bebeği biri tutuyor emzirirken çünkü karnımda yanma oluyor azıcık tasısam ..aklıma gelenl r bunlar umarım sizler daha kolay bi Doğum gerçekleştirirsiniz 🙏🏻 Öyle ya da böyle sonuçta anne oldum Bora ma kavustum ❤