Cansu34 Nefi Folik asitim vardı özel hastanenin verdiği Onu kullanmaya başladım Perşembe günü o yakın hastaneye gidip bakacağım kanda değer dediğin şekilde arttıysa inş Sevinicem
bebekteyaparimkariyerde Cansu34 canım bak şimdi ikili ihtimal bırakılan sana çünkü puan hamilelik hormonun var ama henüz gebe değilsin.kese görünene kadar böyle der çoğu doktor.banada öyle demişlerdi üç hafta gittim geldim
yacem Cansu34 bence hamilesin dır hiç kalbini kötüye yorma. Hamile sen bizede dua et bizimde olsun tüp bebek tutsub
Pinarrr56 Cansu34 benim işte cumartesi14 du cuma günü 1590 olmuştu ve keseyi görmüştü şimdi 29 günümüz kaldı doguma😊😊inşallah sizde hayırlı haberleri alırsınız 🙏🙏🙏
bebekteyaparimkariyerde Cansu34 çok şükür kesede göründü bebekte oluştu 23haftalık olduk.umarım senin için zaman çabuk geçer ve bebeğini kucağına alırsın.
Yurdanur Cansu34 canım daha çok küçüktür ultrasona almazlar alsalarda görünmez zaten sen aile hekimine gidip arada kan verip kan değerlerini kontrol edebilirsin artıyorsa gebelik vardır sonra da keseyi görmek için gidersin ama acele etme çünkü 5.hafta da gören var 8.hafta da benim mesela 7.haftada göründü geç döllenme olmuş 9.haftada da kalbini duyduk 3 gün adetim geciktiğinde değerim 70 ti..aceli etme şuan sadece kan değerlerini kontrol edebilirsin sonra bekliceksin şimdiden hayırlı olsun
Aysemlg Cansu34 kuzum bende baktığı gibi yok dedi moralım o kadar bozuldu ki. Ama ben biliyodum 5 in üzeri hamilelik öylede oldu. Benım 48 saate 169 oldu ama ikiz olduğu için o kadar yükselmiş seninde tahmini 50 70 arası olacak . 🥰
iremdemir Cansu34 genelde 6. haftada görmeyi bekliyorlar canım. Benim yarın 6+5 olucak inşallah görücez :)