Gizemtoprakmina Kızlar ben doğumumu yaptımmm çok şükür sezeryanla oldu sormak istediğiniz birşey varsa sorabilirsinizz ☺️😍
Ayseymen Gizemtoprakmina canım doktor sana kaç saat önceden yemek yiyip bir şeyler içmemeni yasakladi
rabiagucer03 Gizemtoprakmina peki nasıl geçti önerebileceğin bişey var mı bnde sezeryan olucam 3 nisanda biraz tedirginim
Gizemtoprakmina rabiagucer03 valla canım sondanı ameliyathanede takmaları iste beni en çok geren o olmustu nescafe bulundur yanında narkozu çok iyi atıyor vucuddan sıcak su torbası koy cantana göğüslerine koymak için
rabiagucer03 Gizemtoprakmina doktora söyledim anasteziden sonra takılır korkma dedi de acba çıkarırken acıdı mı onu merak ediyorum 2 küçük sıcak su torbası koydum sade neskafe de koydum mini ısıtıcıda aldm yanıma nolur nolmaz
Ayseymen Gizemtoprakmina benimde yarın 11 e gun verdi 12 den sonra Bir sey yiyip içme dedi nasil dayanacam bilmiyorum
Gizemtoprakmina Ayseymen valla çok zor bide istediğimiz gibi yiyip içmeye alışmışız :) yiyememek su içememek zor gelio insana ama rabbim kuvvet verio merak etme 🙏🏻
Ayseymen Gizemtoprakmina senin yine 9 saat bacım bnm 11e hiç sorma içim kazınıyor sabahları bna önereceğin bir sey var mi
Gizemtoprakmina Ayseymen valla önericeğim tek şey sabır :) doğumdan sonra da bi süre yemek yiyemiceksin su da içemiceksin ama bunlar hep evladına kavusman için o yüzden insan sabredio :)
Gizemtoprakmina rabiagucer03 yok acımıyor zaten sondayı cıkartmaya geldiklerin de de tam uyusukluk geçmemiş oluo o yüzden korkmayın
Gizemtoprakmina BMA sonda idrarınızı yapmanız için takılıyor idrar çıkışınızın oldgu yere ameliyattan sonra bi süre ayaga kalkamayacagınız için
BMA Gizemtoprakmina him en iyisi ozaman ameliyattan hemrn sonra takilmasi uyanıkken pek rahat olmaz heralde
Kbrasuer Sezeryandan önce kaç saat önce bişi yemiyoruz bebekte aç kalıyo ama o zaman 🙄 bide epiduralmı oldunuz bende sezeryan olcam korkutuyorlar hep😔
Gizemtoprakmina Kbrasuer 6 saattir midenizin boş olması gerekiyor o yüzden gece 12den sonra yiyip içmeyin diyorlar anezteziyi etkilememek için.. evet epidural oldum hiç korkucak birşey yok emin olabilirsiniz iki kere sezeryan yapmıs biri olarak söylüyorum
Gizemtoprakmina BMA ameliyata başlamadan takıyorlar belinizden aşağısı yada tüm vücudunuz uyuşuk olucagı için sonda takılıyor ameliyattan sonra da belirli bi saat geçtikten sonra çıkarıyorlar
BMA Gizemtoprakmina him canim ne önerirsin peki ben bilmiyorum inanki ozaman şöyle mi hani ben tamamen uykulu isticem uyutup yaparlarmi onu ben biraz ondan korkarim cunki korku yuzunden zaten sezeryan olucam epilepsi var ve korkudan nobet geciriyorum