Mommy29 Buse123 biz 40+2 yiz bizdede tik yok korkuyorum sonunda suni sanci almaktan hayirlisi olsun insallah
Canderinsumeltem Buse123 bizde 40 hatalık olduk ama hala tık yok canım kızlar erken gelir derler bi de 😂
Buse123 BuseBasderici Ahududu çayı bulamadım yurtdışında olduğum için ama papatya içiyorum kaç gündür yine yok😔
Dileksah Bizde 39+ 5 iz 2günümüz kaldı postun üste çıksın canım bizde faydalanalım Allah ım hayırlısıyla kavuştursun bizleri yavrularımıza
elfkbramtn Biz 38+3 üz daha var fakat sizin için daha zor egzersiz yapsanız açma hareketleri merdiven inme Çıkma inşallaaaah sağ Salim gelir biranda oluyormuş zaten açılma sancı vs inşallaaaah kolay geçer dualarım sizinle
Gzeo6 Bende 39+6 haftaliyim bendede tik yok. Cok yoruldum, ebeyle anlastik cumaya kadar bekliyecez hayla gelen giden olmazsa suni sanci icin hastaneye yatisimi vercekmis. 😓😑🙄
Buse123 Gzeo6 Benim sanırım sancılarım başladı hadi inşallah kesilmesin sancı diye dua ede ede geziyorum evde🙈
Gzeo6 Buse123 aaay hadi insallahh, insallahh gercek sancidir ve rabbim sag salim kucagina almayi nasip eder insallahh❤️❤️