Nurs3f4 Kızlar bebeğinizin kalp atışlarını kaç haftalıkken duydunuz? 6 hafta 4 günlük hamileyim kaç defa gittiysem duymadık doktor cansız gebelik olabilir😔 dedi. Netten bakındım 9 haftaya kadar duymayan varmış sizler ne zaman duydunuz
Ggizemsnl Nurs3f4 ya bu doktorlar beni öldürecek ben 7+1 de duydum canım ama herkes 7. Haftada duyacak diye bir şey yok 10. Haftaya kadar duyulmayan bile var. Sen içini ferah tut
Depresif_polyanna Nurs3f4 bana da gittigim bi doktor tabi nasil bi doktorsa artık beta hcg değerim 37000 di kese görünmüyo dış gebelik olabilir dedi. Saçma sapan yorumlar işte kafana takma
sevgitekes Nurs3f4 kesenin içi boş değilse sıkıntı yapmayın cihaza bağlı duyulmayabilir boş gebelik değilse
momof3 Nurs3f4 Canım internette Zaten 10-12 haftalarda duyulur rahatlıkla yazıyor.Endişelenme.Biz ilk 5. Haftada görmüştük keseyi Sonra 8. Haftada gittim duyduk kalp atışını.Geç değil Yani
tesbihlibebek Doktorda maşallah bu tanıyı koymak için bahane aramış resmen 😒 sen duanı et bolca canım bu günlerde de istirahat et biraz 5-6 gün sonra tekrar git alttan muayene olma ayrıca duyulur nasipte varsa inşallah
Nurs3f4 tesbihlibebek kaç defa gittim hep vajinal muayene yapalım dedi ısrarla reddettim. O kadar moralimi bozdu ki l2ke gördüm düşük tehlikesi dedi ama herkes bu haftalarda leke görmenin normal olduğunu söyledi
Nurs3f4 sevgitekes nokta kadar gözüküyo bebek. Ama doktor bana gördüm falan bişey demedi arkadaşım söyledi onun bebek olduğunu. Bi hafta sonra bi daha gel dedi hafta geçmiyo bi türlü😔
Fadime3543 Benim son adet tarihim 3 Şubat iki gün önce bende duyamadım ama doktor hiç olumsuz konuşmadı 11 haftaya kadar duyulabiliyormuş
Aysegulburakdogru Ben de 9. Haftamdayim ama hala duyulmadı bi doktor boş gebelik olabilir dedi başka doktora gittim o da boş gibi durmuyor haftaya gel yine bakalım dedi inşallah duyarız
Gulenay Nurs3f4 geç döllenme olmuştur bende 9. Haftada duydum korkma içini ferah tut sen dr lar bazen saçma konuşup insanı üzüyorlar öyle demese bir hafta daha bekleyelim deseler ne olur sanki üzülme sen etkilersin bebeğinide yapma sakın canım