Nesli5181 19 hafta 2 günlük hamileyim, henüz bebek hareketlerini hissetmedim kızlar, normal mi bu? Hissetmem yakındır değil mi?nedense endişeleniyorum.☹️
MrvUmt Nesli5181 bebeğin cinsiyetinede bağlı sanırım canım erken hissedip hissetmemek.senin bebişin cinsiyetini öğrendinizmi
Sengulkrgz Nesli5181 ben 21+3um endiselenmiyorum daha dur hissetmemen gayet normal gerci ufak tefek hareketlerini illaki hissediyorsindur tekme vs hissedemezsin onu bende hissetmiyorum ama gunden gune gucleniyor hareketler
Nesli5181 Gamze88 ayy çok heyecanlanıyorum,umarım hissedebilirim,ilk gebeliğim olduğu için nasıl bir şeyle karşılaşacağımı bilmediğimden içimde endişe ve heyecan var ☺️
Bahtinur Endişe etmeyin az kalmış ☺️ Ben 20 haftalıkken hissetmiştim çok güzel bi duygu 😇 en yakın zamanda sizede nasip olur inşallah 🙏🏻
MrvUmt Seydabilgen inan bilmiorm ben 16.hafta gitmiştim doktora erkek oldgnu öğrendim snra hissetmene 4 hfta kdr dha vat ddi tamam dedim iki gün snra baslamısto gce ufak ufak atmaya 🥰 snra arastrdm kız bebekler erken kımıldar fln yazmıslar erkekler nazlı olur yazmıslar bu konuda 😍bende uymamıstı
MrvUmt Seydabilgen bende 16+2 de hissetmiştim smdi 18+4 üz gün içindede kımıldıyor ama gce sırt üstü yatında baya baya durmuyo 😍
Tennur Biz de 19+2 olduk ama biz de de durumlar aynı canım hiçbişey hissetmiyorum. O kadar çok heves ediyorumki 😔
Zozantmr Ben sırt üstü uzandığımda hissediyorum çok güzel birduygu allah herkese nasip etsin 23+2 olduk
2cocuk2kopek Nesli5181 canim 1 cikolataye pesinden meyve suyu veya normal su ic 5 dk uzan elini koy karnina hissedersin😊
gksuaks Nesli5181 24. Haftanıza kdar hissetmemeniz normal. Ben 22. Haftama girdiğim zaman hissettim ilk tekmesini öncesinde pıt pıt şeklinde küçük hareketleri vardı. 20 nin en azından geçmesini bekleyin🙏🏻
Rva-10 İlk hareketini minik minik 16 haftada hissetmştm tabikide 20 ler gbi değl ama sanırım bu hareketleri hissetmenin annenin kilosuylada alakası olablyormuş yani zayıf anneler biraz daha erken hsssedyormş dye duydum