Burcuss Gurbettegebe benımde aynı canım 25 haftamda 605 gramdı ama doktorum kilo ya takıntılı olma gelişimi iyi dedi kiloyu son zamanlarda alır dedı
Serays Gurbettegebe ben bugün gittim 24. Haftam bebek 680 gr gebelik şekerim olduğu için diyet yapıyorum doktor gayet normal dedi. 28. Haftada 1 kilo olmasını bekliyoruz dedi
Serays Gurbettegebe neden üzülüyorsunuz anlamadım bebek zayıf değil ki boyunu benim doktorum da söylemiyor özele gidiyorum 350₺ muayenesi ama boyunu söylemior
Gurbettegebe Serays cnkü normalde söyleniyo ve haftasına göre düşük kilosu oldgnu düşündüm için ayrıca doktorun sana tek kelime etmemesi insanı üzüyo diyebilir bebeğin kilosu iyi kötü yüzüne bile bakılmıyor Kendi kendime dertleniyorum okadar
Minikkusssss Gurbettegebe en son 24. Haftada gittim cnm ben doktora 704 gr dı bana doktor herşey iyi dedi
mom02636 Gurbettegebe 25+4 de 841gr dı normal demişti doktor gerçi bana az bile geliyor da ilk oğlum tombiş doğduğu icin suan 27 haftalık olduk 2 hafta sonra kontrolümüz bakalım neler oluyor içerde 😂🙈