Hmry Kızlar bu enfeksiyon dan artık kafayı yicem antibiyotik kullandım yine aynı oldu ya bunun kökten Bi çaresi yokkmu her hafta sağlık ocağına giidp idrar vermek ten yoruldum Benim gibi olan. Varmı
Yasemincifci Hmry bol bol sıvı tüket idrarını tutma pamuklu giyin ütüle vüxudunu asit yapacak şeyleride bir süre yeme en azından geçene kadar yeme
FindiksMom Hmry sizin için yararı olur mu bilmem ama ben de bi ara olmuştu sabahları aç karna kefir içtim ve bol su tükettim bu şekilde bikaç güne geçmişti
tugbamehmetbaki Hmry gebeliğin başından beri �drar yolu enfeksiyonu geçiriyorum benim serkilaj iplerim var O yüzden çok sık oluyorum kullandığım antibiyorik hattı hesabi yok birde çok dikkatliyim kimsede wc girmem temizliği dikkat ederim ama oluyor
Sengulkrgz Hmry canim bunun tek kurtulus yolu bol bol su icmek baska turlu gecmez....Ben o sekilde atlattim...Cok kotu bir sey bilirim...
Hmry tugbamehmetbaki nasıl kurtulucaz yeri geldimi mecbur wc kullanmak zoruda kalıyoruz ilaçların. Çocuğuma zarar vermesinden korkuyorum artık 😔
tugbamehmetbaki Hmry bol bol su iç geçiyorum ben İlaçlarını düzenli kullanıyorum 20 günlük bir idrar tahlili yaptırıyorum temizliğimi de dikkat ediyorum oluyor Yani bunun bir çaresi yok
Selenge Temizliğinizi sulandırdığınız sirke ile yapın. En azından dış bakterilere karşı korunmuş olursunuz. Yalnız sizin temizliğiniz yetmez, cinsel ilişki varsa eşinizin de temizliğine önem vermesi gerek.