ayseoztas Benim 1 bebegim var 7 aylik 9 haftalikta hamileyim. Keşke happymom ayarlarinda ilk gebelik mi degil mi? Degilse ilk veya ikinci bebegin çocugun kac yaşında olduğunu sorsa ve yaş farkına göre ileride nasıl bir yol izlememiz gerektigini psikolog doktorlarin yazilarindan alıp gün gün en azından anne bölümünde paylaşsa. Ben mesela doğduktan sonra nasil olucak kızım 1.5 yasinda olucak nasil tepki verir. Neler ister anlar mi kiskanir mi bunları cok merak ediyorum. Sizce nasıl olur??
Heisenberg ayseoztas Happy Kids uygulamamız var oradan merak ettiğiniz şeyleri konu açarak sorabilirsiniz. Ayrıca bloglarımızı takip ederseniz çok yardımcı olacak bilgiler içermekte🌺
Pelinsu96 ayseoztas çok daha güzel olur bencede herkes kendi bölümüyle meşgul olur böylelikle herkes bölüm bölüm ayrılır aynı sorunları yaşayanlar bir araya gelir herkez daha iyi faydalanır sonuç olarak 😀
Pelinsu96 ayseoztas nasıl hayata geçirilebilir acaba çok iyi olur iyi fikirmiş valla tebrik ediyorum 🤗🤗
ayseoztas Heisenberg biliyorum onuda indirmisim ama benim sorumla ilgili degil sadece gelişim ile ilgili bilgiler var..