Aylinannesi Duuyguum yeminle onu yazcaktım sildim geri😂 devam etmez olurmu pis şey gündüzde uyuyorum ama yanmıyo gece niye yanıyo anlamıyorum ya 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️😒
Aylinannesi Duuyguum yok bea dün heleki kusıcaktm artk ağlıcaktım ya insalalh doğumla birlikte kesilir ya
tesbihlibebek Naber bu senenin erkek bebekleri annede kız gibi gösteriyor kendini 😂 benimde kız hamileliği gibi belirtilerim hatta doktora her gidişimde doktor gülüyor erkek bu ya deyip organını her seferinde gösteriyor hala kız gibi diyen var 😂 hatta bi arkadaşım var 30 haftalık omunda erkek o da kız gibi duruyor 😂
Asimommm Naber Bizim insanımız alem ya bende kız bebek bekliyorum karnımı gören erkektir o dio. Hayır diorum erkek değil, bu sefer beni suçluyolar sanki cinsiyeti saklıyomuşum gbi ☺ Ey Allahım ya ne kdar saklayabilirim bebeği sanki hiç çıkmıycak ordan 😁
kizbebekannesii Sabia arkadas bence uzulecegı ıcın degıl onca hazırlığı yanlıs cınsıyet uzerıne kuracağı için endişeli bence ki ben de aynı dertten muzdaribim çünkü doktorum hep kız demesine rağmen karnımı gören erkek diyor ve ben odasından esyalarına herseyını pembe yaptım cekınıyorum erkek olursa hadi esyaları eskıtırız ama odası nolacak diye 🤷🏻♀️ Evlat ayrımından değil yani canım 😊
Naber Kizlarrrr oyle demeyinn gorumceme 8 aya kadar erkekk dedler pipisini dahi gorduler kizz olduuu ondan dolayi supheleniyorum