ikinciprensimgeliyor Kizlar 27 haftalik hamileyim.belim sırtım cok ağrıyor.karnim midem de tas gibi ve cok agriyor.midem de bulanıyor.acile gitmem gerekir mi? Erken dogum belirtisi olabilir mi😥
Aysnrplt ikinciprensimgeliyor geçen gün çok yemekten benim de mideme ağrı saplandı ama öyle böyle değil. Bebekten dolayı baskı da oluyor çıkardım biraz rahatladım öyle. Sırt ağrısı da her hamilede oluyor. Kasıklarda ağrı var mı
ikinciprensimgeliyor Aysnrplt kasiklarimda yok ama sirtim ve belimde var.bugün fazla yemek yedim ona bagliyordum ama bu saat oldu karnım tas gibi ve midem cok agriyor
Aysnrplt ikinciprensimgeliyor yine bi doktora gidin isterseniz ben yalnızdım evde uzandım biraz sonra lavaboya gitme ihtiyacı hissettim hamileliğim boyunca hiç kusmamıştım ilk defa kustum ve gerçekten rahatlattı çok yemekten olabilir
ikinciprensimgeliyor Yasemincifci yok canim yormadim ama cok yedim sanirim ondan Decavite basladim bide 27 haftalik olunca doktor diger vitamini kesti decavite baslatti.oda bağırsak sorunu yarattı tuvalete de çıkamıyorum perisan oldum
ikinciprensimgeliyor Aysnrplt keske bende kussam okadar rahatlarim ki 😣 tarhana corbasi siskinlik yaparmi ki acaba taneli olan kurutulmus
Yasemincifci ikinciprensimgeliyor hah bak kanızdan oda bel ağrısı yapıyo bol sıvı tüket lifli gıdalar ye