Acemiannes Benzin kokusu aramadan çıkarken koklamak istiyorum yeni ayakkabının altını boya kokusunu yeni balon kokusunu sürekli aşırıyorum benim gibi olan varmiiii😔
Aysnrplt Acemiannes kan değerlerinizde düşüklük olabilir bir baktırın. Boya tiner deterjan kokusu aşerenleri bizzat gözlerimle gördüm tuhaf gelmiyor 😂
Mom534545 Acemiannes olmamı Domestos kokusu çif kokusuna deli oluyorum bol bol döküp içime çekiyorum yiyesim gelio walla deli oluom 😆😅
Kelebegimmm Aysnrplt aşermedim ama boya kokusu hiss edince durub nefesime çekiyorum😃asetona bayılıyordum sonra annem insanın kafasını bulandırıyor diyince aseton görğnce nefesimi tutmaya başladım)
Aysnrplt Acemiannes bazı hamilelerde oluyormuş. Arkadaşım cifi lavaboya sıkıp öyle bi kokluyordu ki canım istiyor diyordu 😂😂
Aysnrplt Kelebegimmm hafiften çekmiş canınız 😂😂😂 bende bugün kendimi doğalgaz koklarken buldum arada oluyor napalım 😂😂😂
Melisecmel Kızlar yorumu okudum şok oldum hahaha 😂 ilk defa sizden duyuyorum valla wyy Allahtan ben öyle değilim 😊😊🤣
Asiacr Melisecmel burda cani cif ceken vardi. Yemek istiyordu. Olabilir hormon bunlar normaldir. Benim annemde deterjan korkarmis hep