Mrl8994 Kızlar nişan gelmesi nasi oluyo bi kerede mi oluyo .illa kahverengi ya da pembemsi olmak zorunda mi. Ben 4.kez lavaboya gidiyorum bisi var ama kahverengi ya da pembe değil renksiz . Nişan bu mu acaba .38+2 haftalık hamileyim
Gebeyimm Mrl8994 nişan pembe yada kanlı yada kahve rengi olur bir kaç gün bile ara ara gelebilir. Şeffaf ve renksiz ise nişan değildir
Mrl8994 Malatya44 evet canım ya aynen tarif etmeye çekiniyo insan şeffaf sümüksü bi akıntı:) bu mu nisan bi de iki üç lavaboda karşılaştım 🤗🙄
Hakyemez Değil canım yani şöyle bende çatı muayenesinden sonra kahverengi akintim epey olmustu korktum nişan geldide benmi anlamıyorum diye sonraki hafta tekrar cti muayenesi oldum yine aynı şekilde kahverengiye beyaz akintim geldi ama nişanimda geldi ,geldiginde oylemi boylemi dedirtmiyor😂 Baya jel gibi icinde pembe kirmizi damarimsi bi görüntü kan oluyor yani bende öyle oldu ama dogurdunmu diye sor hayır 😂 1hafta sürebiliyormus nişan geldikten sonra.39+4um
Mrl8994 Hakyemez daha çok bekleriz yani 😂😂 ne olduğunu da bilmiyoruz ilk bebek olunca .kafam da deli sorular. Yarın benim de çatı muayenem var bakalım nolcak:)
Malatya44 Mrl8994 bende öyle olmuştu büyük ihtimalle odur cnm. Benim nişandan 6-7saat dogum olmuştu. Ama herkesinki aynı olmuyormuş. Birde ben erken dogum yapmıştım cnm. İnşallah sen hayırlısıyla kucağına alırsın bebişini