Canım benim öyle yazıldığı gibi abartılacak bir şeyi Yok. Yapılsada yapılmasasa bi zararı Yok. Banada uygulandı ama ben kustuğum için iptal oldu hocamda Sana bidaha eziyet etmem boşver yapılmasın dedi sağolsun yapmadık. Şu şekilde yapıldı bana (ve bunlar bazı hastanelere göre değişiyor. ) gece 12 den sonra hiç bir şey yiyip içme dediler su bile. Bide yazılan içeçek var onu alıyorsun. Onla gidiyorsun hastaneye. Geceyi zor ettim hadi yemeği bırak su ya su o bile içme dediler. Oysaki bazı arkadaşlardan duydum sadece yemeği yasaklamışlar. Nese sabah oldu 8 de ilk kan aldılar snra o içeceği yanlarında açıp direk içiyorsun kafana diktiriyorlar 😂 asitli gazoz aynı. Snra sana dıyrlar birer saat arayla kan alcaz yine hiç birsey yıyp içmek Yok. Kendini yormayacak oturcaksın dinleneceksin diyorlar bunuda işte hem açsın hem hamilesin bayılma kusma dıye soyluyorlar. Kusarsan hemen gel dıyorlar. Ben dayan dayan kan vermeye yakın kustum. 😂😂😂 kusunca iptal oluyor gün içinde bidaha yapılmıyor hocana git anlat dıyorlar durumu. Kimide sorunsuz atlatıyor. Oyle kafanda kurarak gitme kusarsam vs diye. Ha kndınıde kasma çok kusarsan kus yani bişi olmuyor.