momof3 Dilarataskent Dr Browns çok iyiydi canım tavsiye ederim 😊💕 Daha sonra kızım büyüyünce Avent kullanmaya başladım ondan da memnun kaldım
Kahramanlar Ben chicco aldım oğluma Dr brown almıştım pipetinin içine yağlı sütün gidiyor temizleme zor oluyor koku yapıyor pişmanlık oldu chicco deneyeceğiz bakalım alacak mı kızım
momof3 Kahramanlar O biberonun içinden temizleme fırçası çıkıyor onla rahatça temizleniyor 😌 Ben uzun süre kullandım bir sıkıntı yaşamadım
Sibelyigitaslan Kahramanlar Avent chicco naturel feeling miujimu hepsi bi tarafa Dr brown's bir tarafa... Kesinlikle gaz azaltıcı anne memesi gibi çektikçe akan mükemmel tek biberon 🍼 tecrübeyle sabit
peloo Dilarataskent en iyisini bilemem ama ben philips aventin yenidoğan biberonunu kullanıorum onun sayesinde memeden emmeye başladı 👌🏻
Aysingeldiislerdegisti Dilarataskent dr browns kullanıyoruz gayet memnununz aventin burda bebeği yorduğunu okumuştum biraz bebişten bebişede değişiyor cabım ya 😊
Eed7 elifff26 tek seri zaten o akış hızı yazıyosada yazıyodur onuda yavaş olanını al derşm birde mamajoo henğz kullanmadık 2 ay sonra bende deneyimlemiş olcam 😂 ama iyice araştırıp aldm özellkle dr brownsu
P0yrazimm Dilarataskent Chicco kullandım oğluma şimdi tekrar hamileyim gene Chicco alicam canım hepsini denedim bı Chicco yu aldı çünkü oğlum anne memesi gibi geniş ağızli ve diğerlerine göre baya yumuşak 😊