Alptekin hocadan doğum paketi almaya karar verdik. ilk muayenemizi 8h 2günlükken devlet hastanesinde önceki doktorumuza yaptırdık. herşey normal bebegin gelişimi sağlıklıydı. 12 haftalıkken kontrole gelinecek dendi. Biz evimize yakın olduğu için ve corona salgınından dolayı A life doğum paketi alıp Alptekin hocaya muayene olmaya karar verdik. 10 haftalıkken eşimin midesinde ayağa kalkamayacak şekilde şiddetli agrı sancı vardı. Zorla a life acile götürdüm. acildeki doktora eşimin hamile olduğunu söylememe rağmen basit bir kontrolle mide ülseri atağı diyip serum bağlattı. ağrılar geçmedi. hastaneye gelmişken doğum paketini de alayım dedim ve Gülcan hanımla sözleşmemizi imzaladık ve serumu biten eşimi ilk muayeneye yukarı kata tekerlekli sandalyeyle çıkardım. Alptekin hoca ultrasondan bakınca direkt olarak bebeğin kalbi durmuş dedi!!! hangi kalp hangi bünye dayanır bu direkt söylenen duruma! olduğum yerde kalakaldım tüm vücudum iğnelendi kımıldayamadım. şoku atlatıp ağlamakta olan eşimi sandalyeye koyup hocanın ilgisiz açıklamasız bıraktığı odadan ayrıldık! zübeyde hanım hastanesinde bakıldı bebek alındı. 8h 5g iken kalbi durmuş bebeğin ve yaklasık 10 gündür ölüymüş ve acil doktorunun mide ülseri atağı dediği ağrı annenin zehirlenme aşamasına gelme noktasıymış! muayeneye acile gelen hamile bayana önce ultrasonla bakılsa bebegin durumu da incelense durum daha erken anlaşılacaktı. ben kadın doğuma cıkıp ilk muayeneyi yaptırmasam bizi acilden eve göndereceklerdi ve durum daha farklı bir hal alacaktı belki de Allah korusun. Bilemiyorum, şimdi eşim iyi bebeği kaybettik ama özel hastaneden bir kez daha soğudum. bir daha mı asla!!! şehir hastaneleri doğum hastanelerindeki doktor ve imkanların gözünü seveyim! Affınıza sığınarak hepinize hayırlı sağlıklı doğumlar hanımlar.