DuduNur Kızlar 40 dakika arayla 3 dk süren belimden kasigim ve kuyruk sokumuma giren ağrı var doğum ağrısı mi acaba
ebru23 DuduNur takip et canim hala dezenli geliuomu dinlen biraz zate dogum sansisiysa gecmz sıklasir
Batuhan DuduNur bebeğin hareketleri varmı bide işaret gelmesi lazım kan lekesi suyun da geldiyse hiç durma git Rabbim kurtarsın bi avazda 🙈🤲🏻🤲🏻
Nebahathumeyra Olabilir olmayacak bilir biraz bekle suyun geldikten sonra sancıları evde çelmen daha iyi zaten Doğum sancısıysa bile sıklaşmadı lazım sancıların 20 dakikaya bir 10 dakikaya bir düşmesi lazım Doğum sancısıysa
DuduNur ebru23 Aysenur01 Batuhan Nebahathumeyra Yatisim yapıldı kızlar sabaha kadar takip edilecek dua edin
Irmyldm9 Nebahathumeyra. Su geldikten sonra evde beklemek mi? Riskli bir durum bu arkadaşım nasıl akıl veriyorsun Allaha aşkına?
DuduNur Irmyldm9 zaten suyum gelmeden geldim çünkü 45 dk mesafe var hastaneye trafikte var tabi malum miting seçim oy derken geldiğimde sancılarım 60 70 şimdi 80 90 cikiyo
Nebahathumeyra Irmyldm9 yazdığımı düzgün okursanız sevinirim suyunuz da gelmemiş zaten evde sancı çekebilirsiniz dedim . Su geldikten sonra tabiki gitmeli
Irmyldm9 Nebahathumeyra. Suyun geldikten sonra sancıları evde çekmen daha iyi demişsin yanlış anlamam normal değil mi?
Nebahathumeyra Klavye mağduriyeti olmuş. Bekle suyun gelsin, zaten sancıyı evde çekmen daha mantıklı demek istediğim buydu.
DuduNur Nebahathumeyra evet anladim canım öğlene kadar hastanedeydim kendim isteğimle çıktım eve suyum gelmedi çünkü evde 5 dk da bir olmasını bekliycem
DuduNur Nebahathumeyra aynen bende baya pişman oldum sabaha kadar sürekli çatı muayenesi oldum ebeden ebeye de degisiyo naziklik o yüzden eve geldim agrım sıklaşsın suyum gelsinngidicem