Elifff123 Arkadaşlar merhaba Sağlık ocağının verdiği vitamin haplarını kullanan var mı aranızda ? Bana verdiler tereddütte kaldım kullansam mı kullanmasam mı diye
Garfield Elifff123 kan tahliline bağlı olarak verdilerse kullan kendi doktoruna da sonuçları götür sağlık ocağındaki doktor bunları verdi de seni yönlendirecektir.
Caglaucrr Elifff123 bana daha önce doktorum elenatol vermişti vitamin onu kullanıyordum ama ücretli alıyordum 50 TL ye her ay. Daha sonra sağlık ocağından decavit ve devit-3 verdi ebem. Doktoruma danistim. İkiside aynı hangisi elindeyse onu kullan dedi sağlık ocağının verdiklerini kullanıyorum şimdi 😊
denizannee Elifff123 sağlık ocağında kan verdim biçok eksik çıktı aile hekimi de ilaçları kadın doğumcumun vermesi gerektiğini söyledi sağlık ocağı vermedi yani bana ilaç. Zaten 12ye kadar sadece folik asit kullandım 12den sonra takviyelere başladık
Elifff123 Ismihanercan Kendi doktorumun verdiği var zaten canım aşı yapmaya gittim hemşire decavit verdi kullan dedi aile hekimi de yazmadı
butterfly4 @Elifff123 bana sağlık ocağındaki doktor tahlil sonuçlarıma göre decavit yazdı aldım kullanıyorum
Garfield Elifff123 3. Aydan sonra decavit i kadın Doğum doktorum verdi tahlil yapmadı. 3. Aydan sonra multivitamin her hamileye veriliyor canım kullanabilirsin
Mihrimahirem Elifff123 bana doktor vermişti decavit , sağlık ocağı da verdi hergün kullanmıyorum ama arada.
Elifff123 Mihrimahirem Gebeliğimin başından hep düşük tehlikem vardı çok gittim hastaneye çevremdekiler de fazla gitme ultrason iyi değil dediler bende 2 aydır gitmiyorum düşük tehlikem de geçti. Sağlık ocağında ücretsiz vitamin verdiler açıkcası korktum doktoruma da gidemedim o yüzden kullanmadım şimdi kullanayım en iyisi
Garfield Elifff123 decavit ve d vitamini ni 3 Ayda başlayıp hamileliğin sonuna kadar kullandırıyorlar diye biliyorum ben
Mihrimahirem Garfield aynen günlük al dddi , ama Hematoloji de takip ediyor beni, kan değişimi yapılıyor bana, doğal yollardan almaya çalış haftada 3-4 defa al en fazla zaten fazlaca işlem görüyorsun gerek yok fazlasına dedi
Elifff123 Garfield Yok canım numarası tlf değiştirdim numarayı kaybettim. Zaten sıkıntılı bi dönemdeyim eşim cezaevinde eltim de kalıyorum. Buraları da pek bilmiyorum eşimin ailesi de beni istemediğinden dolayı hastaneye de doğru düzgün götürmüyorlar doktoruma ulaşamıyorum