didematlas Ilkannelik Ya parasizliktan degilki.Gorsel showa dondu bu is.Bu sebepten oturu arkadaslarimla ters dustum.Kimi sever gosterisi kimi de sevmez ben sevmeyen taraftayim.Zaten o aci ve sıkıntıdayken ne oda ne sus gorur insanin gozu.
NesrinDefne zlemYeilyeniceTop 31+6dayım çantam hemen hemen hazır sayılır. Yukarıda yazılan yorumlardaki eşyaları koydum genel olarak bende 💕
Blgoez 30 haftamdayim erken dogum riskimde var ama cantada hazirlamadim yavas yvas baslicam bende insAllah
Nur didematlas bende senin giib düşünüyorum canım baklava çikolata meyve suyu kolonya alacağım sadece. Kapı süsü yaptıracağım o kadar. Fazla gereksiz geliyor. Ona boşa masraf yapacağıma bebeğime daha çok şey alır harcarım.
Gonca0881 Kızlar ben de bişeyler aldım ufak tefek ama alışverişe çıkıcam haftaya neler alıcağmı kestiremiyorum zıbınları kaç aylık alıcam uzun kol mu kısa kol mu alıcam hiç bir fikrim yok bilen anlayan varsa yardımcı olur musunuz
zlemYeilyeniceTop Nlnylmz az öz olmuş benim ikinci doğumum fazla abartmaya gerek yok Nlnylmz liste güzel bende bu kadar koymayı düşünüyorum inşallah 🙏
zlemYeilyeniceTop didematlas biraz fazla geldi bana yazdıklarınız ilk doğumunuz mu hastanenin verdiklerini de sorun boş yere yük etmeyin derim tecrübe etmiş bir anne olarak tabi kaç gece Kalıcaksınız oda önemli hayırlı doğumlar dilerim
didematlas zlemYeilyeniceTop Burdaki hastaneler bisey vermiyor mama dahi.Arkadasimin sutu gelmedi mamada alin verin dememisler 2 gun bebek ac kalmis 3. aglamasi durmayinca dra goturmusler sekeri dusmus sariligi artmis.Ve o arkadasiminda benim gibi erkek bebegi oldu.8 tane pijama koydum yetmedi dedi.Cis kaciyormus degistirirken.Liste kabarik duruyor fakat toplanmis hali en kucuk valiz kadar.Kullanilmazsa geri getiririm.
Hatice16 Nlnylmz peki portbebe aldınız mı yaza denk gelcek ya gerek yok diye düşünüyorum ama kararsizim
Kizimveoglumm zlemYeilyeniceTop 28 haftalık olduk cantalarımız hazır iki canta yaptım biri kızımın biri benim 😆 zıbın hastane çıkışı bez ıslak mendil ne gerekiyosa koydum 😍😍 tek eksik kızım oda sağ salim gelsin 😍😍😍
baharclk Ayda canta hazirlayanlar var ben yanmisim ya 7olucam daha çantayı birak odasından kuvetinden bi iki elbisesinden başka biseyi yok 😂
Alpveannesi zlemYeilyeniceTop merhaba kacar tane aldiniz acaba?0-3 ay cok kisa sure kullanabiliyor diyorlar. Bir de yaz aksamlari uzun kollu penyeler giydirilir diye dusunuyorum.
zlemYeilyeniceTop Alpveannesi evet az giyiliyor ama sık değiştiriliyor ve sık yıkamak gerekiyor yardımcınız anneniz vs. Varsa fazla almayın ama ben bu sefer tedarikli olucam ilkinde çok almamıştım böyle söyledikleri için sadece elbise pantolon tarzı şeyler giyilmiyor 1 yada iki kez yazık günah almayın derim ama çıtçıtlı tulum ve pijamaları çok giydirdim
Gulceasl Ben de daha çanta hazırlamadım 27.haftadayım kıyafetleri anca yıkayıp ütülemeye başlıcam inşallah.. 2.doğumum olcak bu, ben de çok fazla eşya koymayı düşünmüyorum. Hastaneye emzik götürmeye gerek var mı bilerek almadım ben.
Alpveannesi zlemYeilyeniceTop evet onlarin giydirilmedigini duymustum ama cokta tatlilar her donem icin bir tane alirim belki. Foto cekilmelik😀 tesekkurler onerileriniz icin.