Minikaydoganlar Kızlar 22 haftalık oldum ikizlere hamileyim. Bugun gögsümden süt gelmiş az önce farkettim iç çamaşırı çok değil ama ıslak normal mi bu başına gelipte doktora soran oldu mu
Nrplt Minikaydoganlar merhaba ben tek bebek bekliyorum ama benim de olmuştu 24. Haftadayım doktora sormuştum dokunma göğüslerine demişti uyarı olarak algılanıyormuş erken doğuma sebep oluyormuş
Srfn11 Minikaydoganlar 29. Haftadayim 25 ten sonra bnmde gelmeye basladi bazen gunde 5 kez ust degistiriodum smdi sudyenimin icine pecete koyuorum
Minikaydoganlar Nrplt ben dokunmuyordum az önce ıslak görünce ucuna bakınca baktım geliyor sarı gibi Bi renk araştırdım normal diyorlardı korktum yinede
Nata97 Dbende de var canım onceden de oluyordu ama bu hafta elimle sıktım geldi) kolostrum sivisi ilk süt normal yani
esractn Minikaydoganlar burda cok kiside duyduğum icin sormadım intetnettede normal olarak okumuştum cnku
Minikaydoganlar AlyaSu ya hep kuruyorudu gögüs ucumda bişey ler bugun temizledim az önce beyaz iç çamaşırı oldugu için çok belli oldu dokundum ıslaktı ucundanda geliyordu azcık korktum erken dogum mu diye