Aycann12 Kızlar bu kundaktan alan varmı çok güzel görünüyor e bebekte gördüm 20 tl kullanan alan varmı https://i.imgyukle.com/2019/03/29/9aJNI.png
lilamom Aycann12 bende bundan alicam canim normalde kundak sakincali anatomik yapi geregi ama elleriyle de cok uyandiirdiklari icin en iyisi zararsizi bunlar el kismi sıkı bacak kismi genis yeni m seklini bozmucak sekilde
Aycann12 lilamom aynen öle çok güzel ama bizim burda ebebek yok kredide kullanmıyoruz bakalım nerden bulcam 🤔
lilamom Aycann12 hadi ya banka karti falan varsa onlarlada aliniyor. Yada tek kullanimlik sanal kartlar icine para yukleyip alisveris yapiyorsunuz. Ben en uygun ebebekte gordum digerleri cok pahalai
Aycann12 lilamom Ewet çok pahalı ya civile baktım 70 tl en uygun ebebekte şaşırdım ama inşalah bitmez Salı günü ablamlara gitcem onların orda alışveriş merkezinde e bebek mağazası bar ordan alırım
Aycann12 lilamom okadar almam 😊 çok pahalı e bebek te görürsem alırım 20 tl ye bakalım belki birinden kredi kartı bulurum ya 😕 mağazalarda da var dimi gidip alırsak
lilamom Aycann12 tabi canim ben gecen magazada gordum bi yenidogan icin vardi bide 0-3 ben 0-3 alirim buyuk ihtimal. Magazadan al yada komsu arkadastan rica et karttan aliversin 20 tl verirsin
Aycann12 lilamom aynen öle yaparım bide iyi oldu söylediğin Buda aklıma takılmıştı yenidoğanmı yoksa 0 3 aynı diye çok saol cnm. 😍
lilamom Aycann12 yenidogan cok az kullanilabilir canim yani hemen buyucek iki kere almaya gerek yok zaten arada cokta fark yok almisken 3 ay alalim bari
Ersozburcin Aycann12 ben cırtcırtlı olanından aldım bakalım kullanmadım henüz ama bu tipide çok görüyorum😊
Aysingeldiislerdegisti Aycann12 biz kullanıyoruz çok kullanışlı ama şiödi 4aylık kızım küşük geliyor normal müslinlerle kollarına kındak yapıyorz
lilamom Aysingeldiislerdegisti zaten 4 5 aydan sonra kundak tavsiye edilmiyor canim yavas yavas biraktir sende
Ersozburcin Aycann12 aynen bende aldım ama sara bilirmiyim bilmiyorum yarım kundak diye geçiyo bunlar el ayak sıçramasın diye zaten yeni doğanda kullanılıyo sonrasında alışırsa sarmazsan uyumuyomuş 😔
Aysingeldiislerdegisti Aycann12 aynen para verme boşuna yerine bi tane daha müslin battaniye al oh mis uzun uzun kullanorsın 😊