Reparista 12.haftanın sonuna yaklaştık tahmin yapabilir misiniz çok heyecanlıyım 😍 https://i.hizliresim.com/LlWZ2o.jpg
Kelebegimmm Video çekseydinşz keşke.ben öylesine annemlere göndermek için çekdim video ama kaç kez belli oldu o videoda cibsiyyeti.
Reparista Aspenya44 yukardaki siteye girip anasayfadan fotoğraf yükle deyip sonra o linki alıp bıraya yapıştırıyorsun
Reparista Serraa05 canım doktor pek bişey demedi ama ben ultrasonda dönüp hareket ederken bacaklarının orda bişey göröedim tabş benşm gördüğüm yer bacak arasıysa 😇
Reparista Tugbakaya canım nasıl yorumladın çok net değil ama hiç anlamıyorum doktor bişey demek için erken dedi de
Tugbakaya Reparista ben kız olduğunu düşünüyorum kemik yapısı vs ama Allah bilir tabi hiç mi tahminde bulunmadı doktorun ya da sen ne hissediyosun
Reparista Tugbakaya cinsiyet için erken dedi bilmiyorum tam emin olmadan mı söylemek istemedi aceba Ben hissedemiyorum canım 😇 Hayırlısı sağlıklı olsun şuan en büyük temennimiz ama cinsiyeti de merak etmiyor değilim 😍
Reparista Kelebegimmm sağlıkla kucağına al inşallah canım Şanslısın pozisyonu yakaladıysanız ne güzel 😍