Uzra Merhaba anneler size Doğum hikayemi anlatmak istiyorum 35+5 haftalıktık daha bir hafta oldu bir trafik kazası geçirdim.Kazadan sonra 5 gün hastanede kaldım bu sırada nst ye bağladılar çenemde kırık boynumda açılma kolumda ve sağ tarafımda ezilmeler vardı kızım çok şükür iyiydi ama kazadan 2 gün sonra kanama başladı ve acil sezaryene aldılar ben hala kazanın şokundayken Doğum gerçekleşti çok şükür kızım sağ Salim geldi dünyaya şuan yeni doğan bakım ünitesinde bende dün taburcu oldum .çenemden ameliyat olacağımı söyledi doktorlar ama istemedim ben ameliyat olursam kızım ne olacak kaygısı başladı şuan çenem bandajla sarılı konuşmam katı yiyecekler yemem dişimi kullanmam yasak hep sıvı tüketiyorum yani bir anda hayatımız karardı oysa biz ne hayaller kuruyorduk 😔 Çok şükür kızıma birşey olmadı onu sağ Salim kucağıma aldım tek tesellim bu ve bu da bizim Kaderimiz de varmış o benim minik mucizem o kazadan birşey olmadan bana geldi o bana Rabbim in emaneti armağanı çok şükür 🤲🏻 Lütfen dualarınızı eksik etmeyin Rabbim tüm annelerimizin yardımcısı olsun şunu sakın unutmayın her şer de gerçekten bir hayır var ben bunu yaşadım tam olarak .
Azramoms Uzra çok üzüldüm geçmiş olsun. İnşallah sağlığına kavuşursun bir an önce. Rabbim bebeğine bağışlasın seni.
Elifkandil Uzra Çok ama çook geçmiş olsun Rabbim sizide yavrunuzuda sağlığına kavuştursun inşaallah 🙏
Yasemincifci Uzra geçmiş olsun kuzum cok şükür ikinizde sağ salim kurtulmuşsunuz rabbim şagi ismiyle şifa versin sanada bebeğinede ❤️
Xaleyeren Çok çok geçmiş olsun canım sağlıklada gelmiş bebeğin herşey zamanla düzelir inş sende bian önce sağlığına kuvuşursun
031965 Allah acil şifalar versin inşallah 🙏🏻 Beterinden korusun umarım bi an önce iyi olursunuz kazanın izleri tamamen silinir gider hayatınızdan. 🙏🏻 Bebişinizle çoook güzel günleriniz olsun
Zehramom Uzra çok geçmiş olsun canım 🙏🏻 Kendinide ihmal etme sende iyi olmazsan kızına bakacak halin olmaz . İnş kısa zamanda şifana kavuşursun . Rabbim bebişini sana senide ona bağışlamış en güzel o . Hepimizin başına gelebilir üzülme 🙏🏻
Gulayse0233 Uzra çok geçmiş olsun canım cok şükür ikiniz de sağ salim kurtulmuşsunuz Rabbim şafi ismiyle şifalar versin insallah ikinize de 😇