Yegino Kızlarrrr bugün cinsiyetimiz belli oldu nasipse minnak prensesim geliyorr 🤗 sonradan değişir mi bilmem ama şuan gördüğüm kız dedi doktorum. Eee kız isim önerilerinizi alırım artık 😊😍😍
DemetDigesu Yegino ay bende kız hıssedıyorum ve ıstıyorum ınsallah benımde kız olur 10.haftada yanı haftaya ogrenıcem bende🥰
Yegino Yasemincifci erken haftalar olduğu için evet ama bakalım 😊 değişse de kız heyecanı yaşayayım azıcık 😀
Yegino DemetDigesu inşallah canım benim Rabbim gönlüne göre versin inşallah ☺️ Ne hissedersen o olur derler
Yegino Sevcanesme benimde devletteki kontrolüme o kadar var canım ama üzülme sen gittiğinde kesin sonucu alırsın büyük ihtimalle bayağı büyümüş olur sıpacık 😊
Sevcanesme Yegino özele gidiyorum canım 11 haftalıkken gittik bişey demedi bakalım öteki gittiğimizde diyecek mi
Yegino Aspenya44 bazı doktorlar tahmin edebiliyor canım böyle erken haftalarda ama tabii ki kesin olmuyor
DemetDigesu Aspenya44 canım nıfty genetık testıyle ogrenıcem bebekte hast vs .. bu cınsıyette bonusu🥰
SelinSeliin Aspenya44 benim 10. Haftada tahminde bulundu önümüzde ki hafta kontrolüm var bakalım kesinleşecek mi
oldedi Yegino bizim daha 4haftalık o günleri bende görmek istiyoru allah nasip ederseee🙏🏻🙏🏻🙏🏻 sizinde hayırlı ığurlu olsun inşallah