Didemocak Koza evet ben lcw dan aldım her yerde var aslında ama ben çalıştığım için iş pantolonuma uygun bir tek orada buldum DeFacto nunda Silivri'de hamile reyonu var ben 25-30 haftalık olduktan sonra kıyafet almak istiyorum şu anda 17 haftaligim hepsini giye biliyorum zaten çok bir şey de almayacağımi düşünüyorum
FaziletB Evet bende 28.haftadayım ve malesef lcw ve de factoda doğru düzgün hamile kıyafetleri yok şimdilik sadece pantolon aldım, ilerisi için bakıcam...
YadeOmer Koza Hamile pantolonu veya kıyafeti hiç almadım,karnım aşırı büyümedi halâ zaten. Üstlerim oluyor ama pantolonlarımı kemerle,düğmesini düğmelemden kullanabiliyorum bacaklarım da kilo almadı çünkü oluyor o yüzden. Şimdi 7 aylık hanileyim ama 3. Aydan sonra iç çamaşırım ve südyenlerim ciddi canımı yaktı Lcw dan Hamile kilodu aldım 7-8 tane onlardan başka giyemiyorum karnım kesilir gibi oluyor eskilerle. Südyenler de yine Lcw dan sporcu südyeni aldım 4 tane çok rahat ve şık kıyafetlerin altında hiç kötü durmuyor tavsiye ederim
Erham Valla sürekli kıyafet alıyorum aldım da varsın sonra giymiyim ne olacak yani bir daha yaşayacağım bu günleri. Ilk öğrendiğim andan beri de almaya devam. Sağolsun eşimde hiç bir kere bişey demedi demez de sen mutlu ol yeter der. Hayatta ki hicbir şey benden değerli değil bu bir kıyafet te olabilir farklı bir şeyde. Herkesin fikrine de saygı duyuyorum bu arada
Burcak61 Koza ben harita mühendisiyim bizim işimiz zaten biraz erkek işi gibi idi biz ofis çalışanı olsak da herkes alışmıştı patronum da çok aşırı iyi bir insandı 😊 yani ben şanslıydım azıcık 😊
Nata97 BEN 3ayımdan hamile pantalonlarına geçdim çünki sıkıyordu ve bebeğimi rahatsız etmek istemiyodum. Ama iç çamaşır normal giyirıum şuanda bile 8ci ayın başlangıcındayım. Ve kiyafet de hamile magazalarindan deil normal magazalardan salaş şeyler giyiyoeum. Hamile kiyafetleri bence çok fazlaya gerek yok
honey Koza benimde aynı şekilde, kamuda çalışıyorum, genelde hamile pantolonları kot kumaşından, o tarzda iş yerinde giyemem, kanvas yada kumaş tarzı klasik pantolon bulmam lazım 😬
Kahramanlar Bol elbiseleri gömlekleri hamilelik niyetine kullandım taytlarım bel altına indirip üzerine uzun birşeyler giydim oğlumdan kalma hamile pantolonum vardı onu giydim şimdi en rahat kıyafet elbise
Sezenkarademir Koza iç çamaşırlarını değiştirmedim sadece 25 haftalıkken bir kaç tane büyük beden aldım. Onun dışında 14 haftadan beri hamile pantolonu giyiyorum.
Burcuveburcum Koza ilk gebeliğimde 6.ayda iki hamile pantolonu almıştım iki de elbise oh mis şimdi 4.ayda çıktı göbeğim beli lastikli pantolon öneririm her ayda iş görür nbb de telsiz desteksiz sutyen aldım indirimden alt çamaşırlarım oluyor hala ileriye doğru bir beden büyük alırım