Aynur1990 Tugcehkn yok ben sada ya gitmiyorm kordon cerrahiye gidiyorum doktorum sada hast doğum yaptırıyorda onun için sordum
Mom72626 SedaMeric ben hiç bir hastaneden fiyat almadım. Gittiğim özel muayene yeri benim elime dosya veriyor orda yazıyor.
Fersuncan Can Hastanesi normal 3500 sezeryan 4000 içinde sadece küçük çaplı süsleme varmış fotoğraf parası ise ayrı ücret olduğunu öğrendim
Fatmaari36 pptya01 bende çınarıysa yaptırcam takibimi arkaşlarım çok memnun ordan daha çok yeniyim 5 haftalık😊🤗🤗🤗
Caglabadis Egepol normal sezeryan aynı 3100 tl ücreti nisanda doğumum inşallah ücretin İçinde oda süsleme fotoğraf çekimi bir gece yatış ve refakatçı dahil
Nuraydiyebiri Caglabadis fotoğraf çekimi nasıl olacak biliyor musunuz? Doğumdan sonra odada mı yoksa doğumda da car mı çekim?
Caglabadis Nuraydiyebiri doğumdan sonra eşinle bebekle çekiyolar canım 😊 öyle kucakta birkaç poz ve aile pozu yani 😄
Mom72626 HayalYaren size öyle çünkü orada takip ediliyorsunuz siz. Ben dışarıdan gideceğim Doğum yapacağım hastaneye o yüzden öyle
Bebekveben Srnhlk muhtemelen yararlanırsınız eltim 33 haftalık onlar konuştu aslında biz dışardaydık, oda süslemesi vs dahil 5000 tl demişler ne zamana kadar bilmiyorum.