DemetDigesu Fıyatı yuksek ama ınsanın ıcı rahatlıyor ıkılı testte sorun cıkarsa katından sıvı almak zorunda kalıyorlar o korkunc bence
DemetDigesu Cemileakn canım arkadasının trizomi 13 cıktı bu testle ve gebelık sonlandırıldı bence cok gereklı bır test cunku bu bebeklee anne karnında ölüyor zaten ölü dogum yapmak zorunda kslıyorlar o buyuk travma bu rıskı almaya degmez
Cemileakn DemetDigesu rabbim kimseyi bu şekilde imtihan etmesin tabii ama bazen de çok kafa karıştırıcı olmuyor mu 😏 mesela neden ücretli bir test? Bu kadar ciddi bir sağlık sorununa yol açan bu testler neden ücretli
DemetDigesu Devlet karsılamıyor canım ozel bır klınık yapıyor onceden kan amerıkaya gonderılıyordu sımdı ankarada yapılıyor ama fıyatı hıc dusmedı ben yurt dısındayım burda saglık herkeze bedava bu gıbı testler harıc 7000 yakın para verıcez bızde mecbur 🤷🏼♀️
Cemileakn DemetDigesu rabbim kimseyi evlatlarımızla imtihan etmesin inşallah sonuçlar tertemiz çıkar ve sağlıcakla yavrularımızı kucağımıza alırız 😍🤲🏻
DemetDigesu [bilinmeyen] ınsallahg guzel haberler alırsın canım ıkılı test genelde yanlış sonuc verıyor
DemetDigesu [bilinmeyen] guzel dusun guzel seyler oksun canım ben emınım ve guzel haberlerını bana ıket olurmu🙏🏻
DemetDigesu [bilinmeyen] canımmm cok sevındımm bu mubarek gunde ne guzel haber darısı benım basıma arkadasım😘