Asiyee03 Kızlar merhaba 8 haftalık gebeyim ilişkide kanamam oldu doktor rahim içi yara olabilir dedi korkuyorum bebeğime bişey olur mu bunu yaşayanlar var mı yardım edin
Ozkansultan Asiyee03 kuzucum yanlışım varsa özür dilerim baştan ama bu dönemde ilişki yasak demedi mi doktorunuz
Koza Asiyee03 daha önce de oluyorsa rahim içi yara olabilir fakat bu bebeğe zarar vermez. Normal doğum ile de temizleniyor zaten yara. Yine de bir doktora görünmekte fayda var.
Asiyee03 Ozkansultan hayır böyle birşey söylemedi ne doktorum ne ebem ilk gebeliğim olduğu içinde çok bilgim yok
GuelGltkn düsük tehlikesi yoksa iliski yasak degil kanama iliskiden dolayi bebege zarar gelmez ama yinede doktora görünmektw fayd var icin rahat eder
Asiyee03 GuelGltkn evet doktora gidicem canım düşük tehlikem yoktu tabi tekrar muayene olmam lazım teşekkür ederim içimi rahatlattın biraz
Ozkansultan Asiyee03 anladım kuzucum kanaman durdu ise korkma dua et Progestan kullanırsın büyük olasılıkla Rabbim sana bağışlasın🙏
GuelGltkn Asiyee03 bende ayni durumu yasadim ilk gebeligim benim de tecrübe olmayinca insan tedirgin oluyo tabi
Mavis222 Benimde başıma geldi acilde ne olur ne olmaz diye iğne yapıldı bide progestan ilaç verdiler ilacı 1 ay kullandım doktor bıraktırdı sorun olmayınca
Nursemomm DemetDigesu 12 14 riskli değil 0 dan o haftalara kadar yani ilk üç aylık dönem riskli bi dönem olduğu için tedbir amaçlı ilişkiye ara verilir bu anne babanın insiyatifinde olan bi durum