Ayyliin Kızlar 33+3 haftalık hamileyim. Göğsümün tam altı ağrıyo kaburgam ezilmiş gibi sanki. Sizde de böyle şikayetler var mı ? Bebek mi baskı yapıyo acaba 😔
aysegulka328 Ayyliin bende 35+3 günlüğüm şuan agrıdan kıvranıyorum sanki sol göğsümün altına bıçak saplıyorlar masada oturup yemek yiyemiyorum ya gezmem lazım yada uzanmam lazım
Ersozburcin Ayyliin bebek baş aşağı doğum pozisyonuna geçince akciğerleri kaburga altına doğru sıkıştıra biliyormuş. O yüzden nefes zorluğu ve ağrı oluyormuş diye biliyorum. Genelde minyon yapılılarda daha sık oluyor yer dar olduğu için ablamda da olmuştu.
Gulay01 Ayyliin dün aniden girdi bu agrı kalp krizi gni kalkıp dolasrm filan anca gecti sol gögüs altıma dogru degişik bir agrıydı bugun yok neseki
Gulsahural Ayyliin 2 gündur perişanım bu zamana kadar hiç bişey yoktu aynı zamanlarımız kaburgalarimdan öksürürken bile aglicam neredeyse öyle can yakıyor bide çatı ağrım başladı akşam allah yardımcımız olsun
Ayyliin aysegulka328 aynen bende öyleyim. Ve ne yazıkki çalısıyorum evde olsam uzanırım hiç kalkmam yataktan gerçekten canım cok acıyo böyle
Nata97 32+1 im bende de bazen oluyor. Ama daha cok gobeyimin altina bazen cok agirlik ediyor. Ve yatinca saga sola donmesi zor oluyor bende. Sende de oluyormu boyle sheyler?