Synonyms Merhabalar, 26. haftadayım temmuz başında hayırlısıyla bir erkek bebek bekliyorum. neredeyse alışverişimi bitirdim gibi. ama hastane çıkışı için karar veremiyorum o kadar zor geliyor ki. sanırım biraz farklı olsun diye düşünüyorum. sizler hastane çıkışı kıyafetlerinizi nerelerden aldınız tavsiyelerinizi bekliyorum.
Melike35 Synonyms eşim heves olarak internetten almış bana sürpriz yaptı ama ben ksk çarşıda gördüm mesela kelebekli bir takım çok beğendim ama çok pahalı 190 tl eşim netten 110 a almış İki takım olması düşüncesindeyim Beklemedeyim bakalım alırım belki 🙈
Sedef-345 Synonyms babaannesi almış 10 şu hastane çıkışı :)) bende isimli 3 ki set aldım Doğum çekimi için. Bir tane daha 5 li alırım . Onun dışında zıbın alırım o kadar :))
Ersozburcin Synonyms ben chicco dan aldım gayet minnoş ve kumaşları çok yumuşak ama carters da güzel bütçe planın nedir bilemiyorum ama e bebek ve lcw dada var hatta bn lcw dan çok minnoş tulumda aldım o nunda kumaşları yumuşaktı. Yanlış bilmşyorsam hem carters da hemde chiccoda indirim şuan.
Synonyms Melike35 valla parasından da geçtim sanırım artık :) içime sinen güzel birşey olsun da dedim.
Melike35 Synonyms tabi beğen içine sinsin de hani toplu alışverişte alırım belki diye bekliyorum bende bide benim 3.bebek ilkeli hesap yapılıyor 🤣 ilkinde herşey bol keseden
deletedmom832 5 takım 10’lu 5-6 tane de 5’li hastane cıkısı oldu civilden,e bebekten tifilyadan aldık. isimli çıkış yaptıralım diyor bide eşim ama çok kararsızm aklıma eserse belki yaptırımmm ruh halime göre yaptırıcam cok eşyası olduuu çünkü ilk üç ay cok çabuk büyüyorlarmıs ziyan olsunlar istemiyorum.. n11,gittigidiyor falan bak orda bir sürrü var kafana göre biseyler bulursun elbett🤔
Synonyms Ersozburcin magaza olarak adana da carters yok internetten biraz daha bakayim catersin sayfasına.
fundaaltugg Synonyms instagramda @bunukoala ve @bernam_bebe_cocuk sayfalarından temin ettim bende hastane çıkışlarımı 😊
Mirom Civil, e bebek ve babymall dan aldım canım sende buralara bak isimli yaptirmadm çünkü cook pahali cok fazla giyilmiyor ve sizin temmuza gelicekmis cok sıcak oluyor cok fazla giydiremezsiniz cok aşırı bisey almayın Synonyms
Yade Synonyms Jammy baby den aldım instagramda da sayfası var çok çok kaliteli ve güzel tavsiye ederim ayrıca kargolamaları da hızlı
Ela1994 Synonyms kitikate ❤️ Ben hastane çıkışı almadım çünkü kendim yaptım tulum aldım alt üst aldım ayaklı tulum aldım o şekilde bol zıbın aldım 😍 karışık yerlerden aldım çünkü hastane çıkışını fazla giyemez . Zara lcw kitikate buralardan aldım
blackeagle Synonyms B&G Store çalışanıyım biraz pahalı marka ama hastane çıkış setleri çok güzel değişik bilindik değil yani bakabilirsin :)