Seherr yapoo04 saç boyamak zararlı değil çünkü saç derimizden kanımıza karışmıyor sadece boyayı solumamak lazım. Örneğin benim boyattığım kuaförün bahçesi vardı ben boyayı sürdükten sonra bahçede bekledim böyle bir imkanınız varsa boyatabilirsiniz
Ersozburcin yapoo04 organik boyalarla boyana bilir diye biliyorum ama açıcı işin içine girdimi malesef her türlü kimyasal😔 ama en doğru bilgiyi doktorunuzdan alırsınız.
MomNalbant yapoo04 ben boyattım doktoruma danıştım , problem olmadığını söyledi.. sasece oriel vs gibi açıcılar fazla kimyasal içerdiği için pek tavsiye edilmiyor. Ama boya yaptırdım bir sıkıntı da yaşamadım şükür 🙏🏻
yapoo04 Seherr öyle bir imkanım var aslında ama bilemedim. Hamile kalmadan önce hiç düşünmüyordum hamile kaldığımdan beri bi saç boyama isteği kestirme isteği bişeyler yapmak istiyorum kendimi beğenmemeye başladım sanki 😕
Depresif_polyanna yapoo04 gözeneklerden kimyasallar içeri girer etkiler deniyor o da kanıtlanmış değil. Kullanılan şampuanlardan bile geçer yani o kadar çok ayrıntı var ki hangisine çare bulalim
MomNalbant yapoo04 bende koyulaştırdım. Zaten çoğu doğru diye bilinen şeyler yanlış.. bi kaç kişinin de söylediği gibi boya zarar vermiyor bebeğe :) o yüzden çok düşünme. Yaptır ama için rahatlayacaksa sen yine de doktoruna danış sonra yaptır..
eliff33 yapoo04 benim doktorum ilk 3 ay önermiyorum sonrasındada solumadan daha organik boyalar kullanman şartıyla izin verebilirim dedi kanıtlanmış bir zararı yok zaten gebeler üzerinde test yapılamıyor önlem amaçlı dedi
Nebahathumeyra Benim doktor da bu şehir efsanesi boyanın bebeğe bir zararı Yok. sadece boya başındayken solumamak önemli o koku rahatsız edebilir ondan da açık hava da beklersen sıkıntıymış bizim için demişti.
Nurpamuk yapoo04 ben dün gren treapy diye bir marka ile boyadım içeriğinin organik maddelerden oluştuğu yazıyor hiç kokusu yok saç diplerimide yakmadı ben çok beğendim grastiste satılıyor
Elikkk Bende post açmıştım iyi oldu bende boyamak istiyorum zaten hamileyiz çirkin hissediyoruz kendimizi bide üstüne saçlar başlar bakımsız hiç olmuyor