milayerli Kızlar merhaba ben bu ay klomen ve çatlatma ignesi oldum yumurtam çok geç büyüdü 2 kutu klomen kullandım doktor kontrolünde. İliski günlerini değerlendirdik benim sorum şu bugün adetim 1 gün gecikti ovulasyon testi yaptım silik çıktı bu ne demek oluyor simdi? Daha önce yumurtlama günüm dışında hiç çift çizgi görmemiştim. Hamilelik testi için erken mi sizce?
deletedmom592 milayerli erken canim silik her zaman cikiyor onemli olan ovulasyon testininde yumurtlama gunu gbi pozitif cikmasi beklemelisin
Emneozdmrr milayerli benim de silik çizgi çıktı hamileyim erken yaptığın için öyle çıkmıştır istersen bir daha dene koyu olacak yada hemen git kan testi yaptır inşallah sonuç pozitif çıkar canım😊😊
milayerli deletedmom592 bende silik 30 gün boyunca sadece 2 gün çıktı her zaman silik çıkmıyor yani o yüzden anlam veremedim canim ya
deletedmom592 milayerli bikac gun daha bekle ovulasyon testi varsa gun gun yap bakalim dahada koyulasacaktir varsa canim insallah vardir 😊
deletedmom592 milayerli oyle oluyor evet insallah bu sabrin sonu selamettir 😊 guzel haberlerini bekliyoruz ❤❤
milayerli deletedmom592 canimm ikinci çizgiyi görebiliyor Musun gören tek ben değilim değil mi 🙈https://i.hizliresim.com/LlWOX0.jpg
milayerli [bilinmeyen] Mart 15te iğneyi oldum ama benim göğüslerim filan şişmeye başladı acıyor kasigimda ara ara başladı sancılanmaya umudumu kesicem artık 🙁
Emneozdmrr milayerli hiç canını sıkma hamileliktede aynı belirtiler oluyor göğüs şişiyor kasık bel ağrısı oluyor şişkinlik oluyor çünkü sen adet olman lazım ama vücûd olamıyor bazıları bunu 9 ay boyunca her adet tarihinde yaşıyormuş
milayerli deletedmom592 burda daha çok belli bekleyemeden yapmıştım 🙈 https://i.hizliresim.com/v6vJlr.jpg
Dercan Bende öyle anlamıştım hamile olduğumu şimdi silik ama yarın yada sınraki gün yine yap git gide koyulaşması lazım bende öyle olmuştu
milayerli Dercan insallah koyulaşır düne göre bu hamilelik testi daha koyu çıktı bugün Yarin yine yapıp pazartesi doktora gideceğim 🥰
milayerli Emneozdmrr insallah kuzummm çok uzun zamandır bekliyorum Pazartesi randevu aldım doktorumdan gideceğim insallah değerim yüksektir düzenli yukselir heyecandan uyuyamıyorum bile 🥰💛