Szekiye Mervekasap bende Kasım ilk hafta Doğum.agrıyan göğüs ve Kasık ağrısı dışında sıkıntım yok inş böyle devam eder
Ruhsuz Mervekasap ben de 7+4 sık lavobaya gitme cok az koku hassasiyeti Baska bır şey yok hersey yolundadır umarım 😍😍
Tubacakir Mervekasap bizde 7+4 olduk çok sık acıkma ve mide yanması dışında hiç bi sıkıntı yok şimdilik. Mide bulantısı daha hiç yaşamadım ama böyle devam eder mi bilmiyorum 🤷♀️ hamile olduğumu bile unutuyorum 😂
YsrB Mervekasap 7+4 üm hiçbişeyden zevk almıyorum midem hep bulanıyor uyanınca yatarken aşırı çoğalıyor kusamıyorum ama hep öğürüyorum herseyden tiksiniyorum 😔😔
DiplomaliEvHanimi Ultrasona gore 6+1 sat a gore 7+1 2gun once derinden kalp atisini duydum ama kese asagida diye surekli yatiom pogestan fitil kullaniyom sadece yanlarım agriyo surekli yatiyom 😢😢
Saliyaaa DiplomaliEvHanimi ben5 haftalık 🤗 olucam yarın daha kese yeni gözüktü bendeede bebeği göremedik ama
Dorukunannesi95 8+1 im 7 haftalikken sabahları kusuyordum asiri mide yanması ve şişkinlik belirtileri vardi. 8.haftaya girince hepsi azaldi😍 ayaklarim hic isinmiyor kizlar sizde de oyle mi ?
YsrB Dorukunannesi95 Benimde ayağım hep buz gibiiiiii 7+4üm mide bulantısı iştahsızlık gaz şişkinlik bezdim valla😔
EbruIrmak Bende 7+2 oldum derken 6+3 çıkıyorum ultrasonda geç döllenmeymiş çok şükür pıt pıt gördüm bugün kalp atışını ama ses çok derindendi haftaya gel dinleyelim dedi arada bulantı bazen kasık ve bel ağrısı iyiyiz şükür onun dışında 😍😇
Duygu202420 Bende kasım annesi olucam Allah ın izniyle 🙏 çok iştahlıydım ama bu hafta mide bulantısı yanma 1 kere kustum. iştah falan kalmadı salçalı yemek yiyemiyorum tavuktan tiksindim meyve olsun salata olsun o kadar. Çokta korkuyorum yiyemiyorum çocuk ta nasıl beslencek diye offf psikoloji zaten allak bullak. Progestan alıyorum hep yatıyorum 🤦🏻♀️🙄😕 ağzımın tadı yok koku desen böyle burun yok diyorlar aşırı koku hassasiyetim oldu
Mervekasap Duygu202420 ayy canım bende de aynı sorunlar rüyamda gördüğüm bir kaç yiyecekten aşırı midem bulandı onları gördüğüm zaman içim çok kötü oluyor gün içinde de zorla birşeyler yiyorum korkuyorum da bebeğime birşey olacak diye 🥺
EbruIrmak Dorukunannesi95 ya işin ilginci karnımdan baktı hafif duyduk alttan hiç duyamadık sanırım diğer alet daha iyiydi karnımdan baktığı duyamasamda gördüm pıt pıt atışını çok şükür